VOLELA SAM SLOBU, ON JE VOLEO MENE: Luna Đogani tvrdi da nije bila Radanovićeva ljubavnica (VIDEO)

Luna Đogani imala je priliku tokom emisije "Gledanje snimaka" da pogleda i kako su je cimerke iz Bele kuće ogovarale. Nakon snimka Đoganijeva je prva iznela svoj komentar i spomenula bivšeg dečka Slobodana Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.

- Ako ne znate, nemojte da pričate. Neću da komentarišem osobe koje su prekrižene u mom životu. Jeste, Miljana, Marko mi je naredio. Marko je meni drugi tata. Prokomentarisaću Ivanu, imala sam lepo mišljenje o tebi, ali ovo što si rekla: "Ona je željna da bude prva", aludirala si na situaciju sa Slobom i Kijom. To je jedina situacija u kojoj nisam bila prva, a bila sam prva, nisam bila ničija ljubavnica. On je bio sa mnom dok mu je tu bila žena. Ljubavnica je devojka koja se krije tajno, ja sam bila javno sa oženjenim muškarcem. Jeste, faktički sam bila druga jer je ovde živeo sa svojom ženom. Ali ja sam njega volela, bili smo u vezi, ja sam bila javno... Volela sam Slobu, on je voleo mene, imali smo ljubav i to se završilo. Nije Sloba moj jedini bivši dečko. Jeste, istina je da sam željna ljubavi - govorila je Luna.

- Ti si jedna k*rva iz provincije koja se rodila sa p*nisom! Luna mora da sazri, pre nego što se upusti u ovako neki projekat. Luna je jedna devojka kojom ti Marko manipulišeš. Ti si jedan seljak koji je željan love - rekla je Ivana, Marku.

- Ti se ljubiš sa oženjenim čovekom! Luna je sve priznala, a ti se kriješ! Ti trčiš za oženjenim muškarcima - pričao je Marko, Ivani.

- Ti se smeješ na silu i izmišljaš da sam se ljubila sa oženjenim muškarcem. Nikada se nismo ljubili - govorila je Ivana.

- Poljubili ste se negde, ne znam gde tačno. Na snimku se vidi kao da ste u usta - dodao je Marko.

- Ja kažem da se nikada nismo ljubili u usta - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još