BEZ GREŠKE: Šest poklona koje dame stvarno žele za 8. mart

Poklone uglavnom biramo prema uzrastu, polu, ukusu, interesovanju, stilu i još nekim drugim parametrima. Postoje datumi koji nas na neki način obavezuju da dragoj osobi nešto poklonimo. Jedan od njih je i poklon za Međunarodni dan žena 8. mart.

Pred Dan žena - uvek ta dilema - šta pokloniti, a šta ne pokloniti? Da li su prošla vremena socrealizma, kada smo poklanjali bombonjere, kafu, zumbule i karanfile? I ove godine ulice će biti u duginim bojama i vazduh će mirisati na polen iz cveća. Šuškaće i šljaštiće ukrasni papiri, trgovci će nas dozivati.

Dakle, šta pokloniti modernoj ženi, tehno devojci modernog doba, majci, sestri... U zavisnosti od mogućnosti, dame bi verovatno volele:

1. Telefon, tablet, pa budimo uvek u kontaktu. Praktične stvarčice, na akciji dobrodošle, a možda i finansijski planirane tokom vremena.

2. Putovanje, uglavnom za dvoje, i eto prilike da praznik provedete zajedno, zapamtite doživljaje, podelite kasnije sećanja. Uvek praktično. Statistika kaže da se dame najviše raduju poklonjenom putovanju za praznik.

3. Knjiga, za one strastvene čitateljke, koje svaki trenutak slobodnog vremena koriste da čitaju. Izbor štiva zavisi od poznavanja osobe kojoj knjigu darujete.

4. Parfem je uvek dobar poklon. Kada ga birate, važno je voditi računa o mirisnim notama, jer to je poklon za dame sa stilom. Ne mora to biti veliko pakovanje, parfem za tašnu je super.

5. Većina žena voli šminku, i to je jedan od omiljenih poklona. I, ma koliko da u svom ormariću imate senki, tečnih pudera raznih boja, od viška glava ne boli. Ruževi, olovke za oči, maskare...

6. Događaj, kao što je neobičan izlazak, večera, koncert, spa-centar - lepo, korisno, praktično.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
1 komentar
  1. J. says

    Svakako da sve sto je nabrojano bi naislo na veliko odusevljenje kod svake zene, ali ste zaboravili za mi zivimo u Srbiji! U nas zivotni standard bi se jedva uklopila jedna ruza!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.