JOŠ JEDAN PRIMERAK GOVEDA: Kija Kockar osula paljbu po Dragani Mitar i Edisu Fetiću!

Pošto se nedavno vratila sa američke turneje Kija Kockar otkriva kako se provela, objašnjava da li je zaista pukla na nastupima kao što se pričalo, a dotakla se i druženja s Katarinom Živković s kojom ranije nije bila u ljubavi. Kija prvi put odgovara i na prozivke Lune Đogani i otkriva zašto ne podnosi Eda i Draganu koji imaju ljubav u Zadruzi.

Kaća i ti niste bile u dobrim odnosima, ali ste se sprijateljile na turneji. Šta sada mišljenje imaš o njoj?

– Nismo se svađale ni pre, a ni tokom turneje. Nismo naporne jedna drugoj i super smo se slagale. Obe volimo restorane i filmove i tako smo provodile slobodno vreme. Kaća je super devojka!

Postoji li šansa da uradite duet?

Za sada ne. Izbacujem solo pesmu, a i ona je upravo izbacila. A već imam jedan duet koji je ugovoren od strane FM Play. Polako, biće vremena.

Priča se da ti je propala turneja, da nisi mogla da napuniš klubove?

– Ha-ha-ha. To je sve što ću reći. Pametnom dosta.

Luna je izjavila da joj neće da se blamira sa velikim turnejama poput tebe. Šta misliš o tome?

– Pa svako zna svoj domet. A i treba biti pozvan na tako veliku turneju. Ne pratim zaista kad dotična nastupa. Želim joj svu sreću, samo što dalje od mene.

Kaća Grujić i još neke pevačice tebe smatraju koleginicom, a Lunu ne, kako ne?

– Zato što ja znam da pevam. Hvala Kaći. Dokazala sam ko sam, a tek sam počela i mislim da tek trebam da se pokažem. Svako od njih je imao svoj početak. Što se tiče Lune, ne znam zašto je stalno spajaju sa mnom i upoređuju kad nas dve ne veže ništa osim što je spavala sa mojim mužem. Volela bih da me ostave na miru jer nemam ništa sa njom zajedničko. Bukvalno je sve suprotno!

Pratiš li rijaliti? Kako ti se čini priča između Eda i Dragane?

– Počela sam u Americi zajedno sa Kaćom. Ali samo na Jutjubu. Odvratni su. Pogotovo Edo. Odvratno je to što radi i ženi i deci i mislim da je još jedan primerak goveda. Što se tiče Dragane, osim što je ljubavnica, ona ima dete koje sve to gleda. Oboje su bez srama i stida! Njima je normalno da ruše tuđe domove i mirno spavaju!

Stefan Karić je imao aferu sa Anom Korać, da li ti je priznao to?

– Ne znam zaista, mislim da to nije tačno!

Marko Miljković je opet ušao u Zadrugu, kako to komentarišeš?

– Marko je neko ko je za mene bio tu od početka do kraja "Zadruge" i ja to nisam zaboravila. Ne slažem se sa njim u nekim stvarima, što je normalno, ali krajnje mišljenje o njemu je uvek bilo pozitivno.

Jesi li sada zaljubljena?

– Nisam. Od kada smo Miloš i ja raskinuli u julu, od tada nemam nikog u bilo kakvom smislu. Što je očigledno duži period. Posle njega mi se niko nije svideo. Ne opterećujem se sa tim jer se svet ne vrti samo oko nalaženja partnera. Ne treba biti sa nekim po svaku cenu.

Zbog čega si promenila boju kose?

– Pa samo sam se vratila u staru. To je bio cilj odavno, samo sam čekala da je oporavim. Ja sam ovu boju imala godinama i najlepše ide uz moj ten.

Bilo je komentara da sa novom frizurom podsećaš na Slobinu devojku Jelenu?

– Ha-ha-ha! Ponavljam, imala sam ovu boju kose godinama unazad. Daleko od toga da ličimo. Ja sam mala, sićušna.

Posećuješ li psihologa ili se ipak savetuješ sa astrologom?

– Nisam bila kod psihologa, sama sam svoj majstor, a što se tiče astrologa, to mi je više kao zabava, šalim se na taj račun. Ne bavim se tim stvarima ozbiljno. Verujem u Boga!

Kako je sada tvoje zdravlje, imala si velikih problema, operisala si tumor na dojci?

– Idem uskoro na kontrolu, ali sada je sve je u najboljem redu.

Izvor: Star.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.