SAZNAĆE SE PRAVA ISTINA O VAMA: Emina Jahović u strahu?!

Emina Jahović u poslednje vreme prolazi kroz ozbiljnu dramu, i to zbog bivšeg muža Mustafe Sandala!

Naime, jedan polupoznati turski pevač svojevremeno je želeo da sarađuje s Mustafom, predlagao mu je i duet, ali i da uđu u zajednički biznis, međutim, Sandal ga je odbio jer u tome nije video nikakav uspeh, pa ovaj sad planira da mu se osveti, a u svemu može i Emina, ni kriva, ni dužna, da ispašta!

Taj čovek je mnogo sujetan i iskompleksiran jer nikad nije postigao nikakav uspeh, a to oduvek želi. Pošto mu je sada karijera maltene ugašena, a nije je praktično ni bilo, svim silama hoće da se osveti Mustafi, pa preti i njemu i Emini – započinje izvor i dodaje:

Poručio im je oboma da će izneti u medije sve pikanterije iz njihovog braka za koje on tvrdi da navodno postoje! Šalje im poruke i uznemirava ih! Kaže: "Dosta ste vas dvoje izigravali finoću, sve ima da obelodanim! Samo se pravite kulturni! Ako mi se Mustafa javno ne izvini, ima da pevam o svemu, pa vi sad kako hoćete!" – prepričava izvor i dodaje:

Emini uopšte nije prijatno, nije da se plaši, ali kad vas neko tako uznemirava, to nimalo nije u redu. Ostaje da vidimo kako će i da li će Mustafa reagovati, ali siguran sam da on ima način da ućutka tu budalu koja im radi o glavi.

Izvor: Scandal.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još