NAJVAŽNIJI USLOV JE DA NE GLEDA RIJALITI: Miloš Biković otkrio kakve devojke voli!

Miloš Biković progovorio je o svom životu, a s obzirom na to da je miljenik žena, otkrio je i da li ima devojku. Glumac je otkrio da je posvećen karijeri.

- Poslednjih mesec i po dana sam leteo na svaka dva i po dana. Igram predstave, spavam po četiri, pet sati - rekao je Biković koji najčešće koristi taksi za prevoz.

- Kako kad. Često mi je lakše da idem taksijem, nemam vremena da parkiram, zadržavam se po dva sata u gradu -priznao je on.

Bivša devojka Miloša Bikovića Barbara Tatalović dobila je ulogu u jednom filmu, a sve je zanimalo da li joj je on pomagao:

- Ima jednu malu ulogu u filmu, videćete kakvu.

Na pitanje da li ima devojku, Miloš nije želeo da odgovori, ali je priznao kakve devojke voli:

- One koje radi na sebi. Jedan od važnih uslova je da ne gledaju rijaliti. Gledanje rijalitija govori o tome da to nije osoba koja ceni svoje vreme, onda verovatno ne ume ni tuđe. Da se obrazuju, da su šarmantne, zanteresovane za svet... Ima, mora malo da se traži. Kao da nešto treperi, čas je tu, čas nije. Ja bih to nazvao "lov na veštice" - kaže Biković u emisiji Filipa Čukanovića "Lično, nezvanično", koji trenutno renovira stan u Beogradu, pa živi kod majke:

- Nije ovo nešto što bih govorio javno, o svojoj imovini. Renoviram stan i spavam kod majke. Konačno može da kuva i da to neko pojede. "Kevina" supa je kategorija koja ne može da se pobedi nikako.

Mnoge je zanimalo kako Miloš održava svoju liniju, pa je objasnio:

- Moram da održavam formu, bar neku minimalnu, zbog svih uloga.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još