VLADIMIR TOMOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mina Vrbaški je za sažaljenje, sprdao sam se sa njom u "Zadruzi"!

Kako je Mina Vrbaški pala u zagrljaj Mensura Ajdarpašića čim je Vladimir Tomović napustio "Zadrugu 3", on sam se bez premišljanja vratio devojci Isidori.

- Prema Mini sam sve vreme imao samo jednu emociju: sažaljenje. Isto osećam i sada, žalim je jer ona i jeste za žaljenje. Iz ove perspektive ne bih ulazio ni u kakav odnos sa njom, jer je izigrala moje poverenje. Muvao sam svaku devojku u "Zadruzi" i sprdao sam se jer sam bio u mogućnosti. Nisam želeo vezu jer imam devojku Isidoru koja je deset puta bolja od svih iz "Zadruge" zajedno - istakao je nekadašnji zadrugar, dok je Isidora podvukla da nema problem sa njegovim ponašanjem na imanju u Šimanovcima.

- Meni to ne smeta. Sad mogu samo da ga gledaju jer je moj!

- Ne bih nikada devojci oprostio takve izlete. Ma, ni ja to ne bih radio u rijalitiju da sam znao da je Isidora tako dobar čovek. Ona je održala našu vezu, bez obzira na to kako sam se ponašao u "Zadruzi" - dodao je Vladimir.

- Ne kajem se što sam napustio rijaliti. Svako u životu dobije ono što želi, što bih ja bio izuzetak? Sam sam sebe diskvalifikovao. Moji postupci su doveli do izlaska iz "Zadruge", a ne njihovi.

- Otkad sam izašao odande, niko me nije razočarao. I dalje su mi lojalni oni za koje sam znao da to jesu. Najbolji prijatelji u kući su mi Stefan Karić, Mlađa Jovanović, Lazar Čolić Zola, Stefan Kandić Kendi, Tara Simov, Ermina Pašović i Marko Janjušević Janjuš - zaključio je Tomović.

Izvor: Hit Informer/Pulsonline.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.