POTROŠILA 200.000 EVRA: Emina Jahović renovirala porodičnu kuću u Novom Pazaru

Pop pevačica Emina Jahović živi u Istanbulu u raskošnoj vili koju je dobila nakon razvoda od Mustafe Sandala, ali ne zaboravlja na svoje korene!

Naime, Emina je nedavno, sa bratom Mirsadom, renovirala porodičnu kuću u Novom Pazaru u kojoj je rođena, a kako pričaju prve komšije porodice Jahović, pevačica i bivši košarkaš uložili su u rekonstrukciju doma 200.000 evra. Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja", otkriva komšinica Emine Jahović koja živi na novopazarkom Dedinju.

- Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo - kaže Novopazarka, koje nije imala priliku da je komšinica Emina pozove na kafu.

- Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali sam čula da je prelepo - kaže Eminina komšinica. Prema njenim rečima, kada je završeno renoviranje kuće, danima su radnici u nju unosili skupoceni stilski nameštaj.

- Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima... Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu - kaže Eminina komšinica.

- Emina retko dovodi decu u svoj rodni grad, a i kada to uradi, oni se kratko zadrže u njemu. Njen brat Mirsad ima ogroman ranč kod Rožaja u Crnoj Gori, podno planine Hajla, i oni, najverovatnije, tamo provode vreme. U ovom naselju su vile bogataša, a Jahovići tu žive već decenijama. Bila bi sramota da jedna takva zvezda kakva je Emina, ali i njen brat koji je zvučno sportsko ime, ima neku manju kuću u nekom drugom naselju - kaže njena komšinica i dodaje da je Eminina majka Senija, koja je bila jedan od boljih pedijatara u ovom delu Srbije, češće boravi van Novog Pazara.

- Senija je već nekoliko godina u penziji i slobodno vreme provodi u Istanbulu kod Emine i sina Mirsada, a često je i u Beogradu, gde živi Sabina, još jedna njena ćerka, koja je, kao i ona, lekar. Jednom je Sabina došla ovde, a komšiluk je mislio da je to Emina jer mnogo liče - kaže naša sagovornica na kraju.

Izvor: Alo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.