fbpx

Sasha & Lee Burridge

Fanovi elektronskog zvuka su 27. aprila, imali priliku da uživo čuju i vide mastere elektronske muzičke scene, Sashu i Lee Burridge-a, u beogradskom Posejdonu. Pleasures nas je i ovaj, 19. put, zabavio i prodrmao.
Stigli smo na žurku u 12.30, kada je londonski Lee Burridge već uveliko naterao ljude da se pomeraju sa noge na nogu, ne dozvolivši im da stoje u mestu niti jedan trenutak. Progressive. Trible. Breakz. Tech-trance. Minimal loop-ovi i deep postava. Celokupna atmosfera je naterala i nas da se bacimo na dancefloor. Brzo smo uhvatili ritam i stopili se s masom. Oko nas su uglavnom bili veseli ljudi, raspoloženi za komunikaciju i razmenu iskustava. Tvrdi house-a zvuk i minimal trance uz mnogo electro semplova i breakbeat delova seta, jedva nas je pustio iz mašine. Morali smo da krenemo u dalje izviđanje. Videlo se na Lee-jevom licu da je zadovoljan atmosferom. Ostvaren je kontakt između dj-a i fanova, u potpunosti.
Ceo doživaljaj se produžio kada se za gramofonima pojavio veliki, pardon, ogromni, Sasha. Njegovim pojavljivanjem, oko 2.15, po lokalnom vremenu, zvuk se malo promenio, vozeći publiku više u trancy stilu od dotadašnjeg iseckanog house ritma.
Napredna muzika i nove tehnike miksovanja uspele su da nas u trenucima odlepe od poda betonskog Posejdona, i učinile da lebdimo u transu. S vremena na vreme smo doživeli i, ne tako nam drage, uplifting trance momente.
Odjednom, za DJ pultom se ponovo pojavio Lee i, uz vrisak prisutnih, Sasha i on počinju da hipnotišu svojim back-to-back setom. Ova gomila dobre enrgije, moderne muzike i nasmejanih ljudi zadržala se na lokaciji do 6 časova ujutru. Tada se muzika ugasila, a ljudi nerado razišli.
Očekivali smo mnogo. Dobili smo više. 

Pogledajte ostale fotografije sa ovog događaja u foto-galeriji.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.