NJIH DESETORO JE SKAKALO PO MENI SAT VREMENA I OSTAVILI SU ME GOLU NA ULICI: Tara Simov progovorila o traumama iz prošlosti i otkrila kakve posledice ima (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" sinoć je voditelj Milan Milošević postavio pitanje zadrugarki Tari Simov, a ono je glasilo: "Da li te je sramota tvog ponašanja?". Inače, Tara u poslednje vreme ima žestoke svađe sa cimerkom Majom Marinković.

- Ne, nije me sramota. Ne mogu da kažem da je to moja slaba tačka, ali to je jedina stvar na koju ne mogu da se suzdržim i ne reagujem. Mina zna kako sam ja tada izgledala. Sa Minom sam imala žestoke svađe, nikada mi nije spomenula to, niti se sladila - rekla je Tara na ivici suza i dodala:

- To zna i Đedović. Đedović je dobar sa tom osobom, nikada to nije koristio. Većina vas ne zna kako sam izgledala, kakve sam posledice imala... Ja i dalje ne vidim lepo na desno oko. Trajne poslednice imam. Ja sam imala 16 godina, njih 10 je imalo 30 godina. Njih 10 je skakalo po meni sat vremena i ostavili su me golu na ulici - dodala je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još