TRIO KOJI VOLIM - ON, TERETANA I VEŽBANJE: Ivana Španović u zagrljaju zgodnog dečka (FOTO)

Najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović osim sportskih uspeha, koji su u prvom planu, godinama intrigira javnost i svojim emotivnim životom. Kao bomba u septembru prošle godine odjeknula je vest da je Ivana raskinula deset godina dugu vezu sa fitnes trenerom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je bila i verena.

Nedugo nakon kraja ljubavi sa Vladimirom, tridesetogodišnja Ivana uplovila je u emotivnu vezi sa Markom Vuletom, o čemu je za domaće medije rekla:

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je tada Španovićeva.

Danas je o velikoj ljubavi u kojoj uživa stigla i potvrda. Naime, Ivana je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj dok vežba ljubi zgodnog dečka.

- Trio koji volim. Njega, teretanu i vežbanje - napisala je srpska atletičarka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanaspanovic/Instagram

Pogledajte još