NE MOŽEŠ NA SILU DA ME DRŽIŠ: Raskinuli Dragana Mitar i Edis Fetić (VIDEO)

Tokom večeri došlo je do žestoke rasprave između Dragane Mitar i Edisa Fetića. Oni su odlučili da prekinu svoju vezu, odosno Edo je odlučio da ostavi Draganu.

- Što si pokucao na moja vrata ako ti je bilo top? Ja sam u lošem odnosu bila - rekla je Dragana.

- Ti si meni rekla da je loš odnos, ali da ostaješ sa njim... Šta si ti meni rekla kad si ušla u rijaliti? Da te čekam i šta se desilo - upitao je on.

- Tvoja gospođa nije znala za mene - rekla je Mitrova.

- Nije ni tvoj znao za mene - naveo je Fetić.

- Znao je, mislio je da smo prekinuli kontakt. Šlogirao se za tortu - rekla je Dragana.

- Ti si otišla kući i opeglala sve. Ja sam rekao isto što i ti - rekao je Edo.

- Žena mi deset poruka poslala na Instagram. Prvo ono tvoje kurčenje, da ćeš da uđeš u kafić zajedno sa mnom, da on nas vidi. Večito sam bila u strahu sa tobom. Govoriš meni da si oženjen ali kao momak živiš. Nek' sam joj ostavila broj telefona, jer mi je javila šta ti pričaš tamo. Trebalo je odmah da idem pravo za Novi Pazar. Sakrila ti pasoš jer je trebalo da idemo na more. Na kraju si mi priznao da si se sprdao. Namerno si me pikirao, ja tebe nikad u životu nisam videla. Ti od pre moje svadbe imaš veze sa mnom, izneću ja sve do kraja, pa makar bilo klanje - ispričala je Dragana.

- Ne možeš na silu da me držiš. Ja kad budem hteo da odem ja ću da odem - rekao je Edo.

- Ti si mene pod prisilom držao, kao pijavica, maltretirao si me psihički, iskakao kao čupavac, nisi hteo da me ostaviš na miru. Ti si me silio da predam za razvod braka - navela je ona.

- Imam i ja snimke kad sam ja tebi govorio: "Prestani da me zoveš" - rekao je Fetić.

- Što nismo pre prekinuli - pitala je Mitrova.

- Ja sam mislio da je ljubav... Razilazimo se, ne voliš ti mene, ne volim ja tebe i svako svojim putem. Ja znam da ti mene ne voliš, drag sam ti, prošli smo neke stvari zajedno, ali pusti me tih priča - rekao je Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još