Oriflame izbor za naj-majku i ćerku

Aleksandra i Anka Stojanović ponele laskavu titulu naj-majke i naj-ćerke za 2007. godinu, osvojivši 1.000 evra i put u Švedsku.

Drugi po redu "Oriflame" Izbor za naj-majku i naj-ćerku održan je u prepunoj Kristalnoj dvorani hotela "Hajat". Većinu publike činile su upravo one, majke i ćerke, ali i pokoji tata, koji je izbezumljeno virio iz prikrajka. Iako je ovo druga po redu manifestacija ovog tipa, većina nije znala šta da očekuje – majke i ćerke u ulozi manekenki ili nešto sasvim drugačije. Na zadovoljstvo svih prisutnih, bilo je to "nešto sasvim drugačije“. 

Pored odlično raspoložene publike, na scenu je izašlo 10 parova finalistkinja – sve potpuno različite i posebne. Takve su bile i tačke koje su pripremile. Bilo je tu pesama, plesa, interesantnih dijaloga, ali i dirljivih momenata. Nije bilo osobe u sali koja nije s potpunom pažnjom posmatrala dešavanja na sceni i preživljavala sve zajedno s parovima. Sve su se ponele kao pravi profesionalci i svojom opuštenošću i šarmom zadivile prisutne. Posebnu podršku finalistkinjama na sceni pružili su voditelji Maja Nikolić i Dejan Pantelić, dok su Aleksandra Perović, Saša Kovačević i Ksenija Mijatović svojim nastupima već dobru atmosferu doveli do vrhunca. 

Najteži posao tokom večeri imao je "Oriflame" žiri, na čelu s glumicom Dubravkom Mijatović. Na kraju su doneli jednoglasnu odluku i dva para nagradili posebnim titulama. Najkreativnijim parom proglašene su Marija i Jasmina Popadić, koje su žiri i publiku oduševile dosetljivošću da na originalan i jednostavan način, bez reči, igrom, prikažu komunikaciju majke i ćerke današnjeg doba, u kom i pored nedostatka vremena uspevaju da kažu jedna drugoj sve što žele. Par koji je u potpunosti šarmirao sve prisutne i poneo titulu najšarmantnije majke i ćerke su Ivana i Gordana Radičević. 

Posle proglašenja pobednica, uručenja nagrada, cveća, lenti, konfeta i čestitki, gosti su imali priliku da razmene utiske i upoznaju finalistkinje, tokom koktela organizovanog u njihovu čast u predvorju hotela. Na kraju večeri, svi su otišli kućama dobro raspoloženi i s jednim divnim iskustvom više. 

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još