IMAO SAM SAVRŠEN BRAK: Dragana Mitar i Edis Fetić ponovo u svađi! (VIDEO)

Dragana Mitar i Edis Fetić imali su žestoku svađu u ranim jutarnjim satima u pabu rijaliti programa "Zadruga". Tom prilikom Edo se zakleo u decu da će udariti svoju ljubavnicu, ukoliko se ne udalji od njega, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

Nakon toga, Dragana je iznela mračne tajne o Edisu, a tokom ovog popodneva njih svoje su se ponovo svađali. Sve se dogodilo tokom sastanka kada su zadrugari birali najgluplju osobu u kući.

- Moje laži su jako sitne i da bi te zaštitile - rekao je Edo.

- Okej, možda za tebe. Ali onako kako ja gledam, stalno mene miniraš i onda ja moram milion puta da se naljutim. Ja s tobom i kada se posvađam, posle 10 minuta zaboravim na to - izjavila je Dragana.

- Vidiš, ti opet ovom pričom hoćeš da izazoveš najgore u meni. Nisam ja žrtva, ja sam još gori, čim sam sa tobom - govorio je Fetić.

- Znači samo si me zaluđivao i vozao - dodala je Mitrova.

- Ne, zaluđivao sebe... Vozao sebe. Ti moraš da shvatiš da sam u svemu ja najveći gubitnik - nastavio je Fetić.

- Meni da nije stalo do tebe, ne bih ovako reagovala - pričala je Mitrova.

- Znam da ti je stalo... Razumeš? Neću da dozvolim... Ja nemam problem s tim što je tako kako jeste, nego imam problem što će ponovo tako da se desi - govorio je Edo.

- Stalno si mi pretio, stalno sam živela u nekom strahu. Meni je očigledno bilo stalo - pričala je Dragana.

- Ja te pljunem, ali nije da meni nije stalo - govorio je Edo.

- U meni se skupljalo, skupljalo... Ti si okretao leđa, nema te po dva dana, gasio si telefon... Sećaš se priča o gašenju? Kada sam ja dolazila sa Jovanom? - prisetila je Dragana svog oženjenog dečka.

- Nemoj da ispričam kompletno šta si ti meni sve radila - izjavio je Fetić.

- Šta sam ti radila? Jesam ti ubila pola familije? Mene si spuštao druge si izdizao. Ja sam to osetila. Ja sam to primala drugačije. Nikada me nisi pitao kako se osećam ili kako je meni. Nisi pričao sa mnom. Nisi imao vremena - govorila je Dragana.

- Prva svađa kada je bila, jesam ti rekao: "Nađi stan, odvoj se od muža", jesam ti rekao? Petak poslepodne. Ja te zovem, šta ti meni kažeš? "Išla sam da vidim dva stana, ne sviđaju mi se, zakazala sam za vikend kad ti dođeš da pogledamo dva stana", ja kažem: "Okej", i u petak popodne muž ti završi sa poslom i vi odete u šoping za Inđiju. Meni je sve tu bilo jasno. Čuvala si svoje d*pe, a mene povlačila da napravim sr*nja, devojko! Sada ja pričam, a ti posle sedi i razmisli. Ne treba da mi ogovaraš. Ti si juče sve ispričala o meni, sada pričamo o tebi. Gledaš svoje d*pe, loša si osoba, prodala si me - govorio je Edo.

- Jesi ti normalan? Ti to tako ne misliš. Dok sve ovo vreme pričaš, šta si ti radio? - rekla je Dragana.

- Ti si imala problem u braku, ti si kukala za svoj brak, mi moj brak nismo spominjali... Ti si mene milion puta zvala i uznemiravala: "Ja ne mogu ovo, ja ne mogu ono"... Ti si trebala da nađeš stan, da te osposobim, pa ako sam ja taj, da živim... A ti si htela odmah da te uzmem za ruku, da ti dam stan i sve što ti treba. Te materijalne stvari si videla i sama da se rešavaju za 7 dana. Ti mene nisi zaslužila svojim delima... Tvoja ljubav traje pet dana, ja sam video koliko je tu sati. To što sma bio zaljubljen, to je moj problem. Ja sam sve dokazao - rekao je Edo.

- A šta je radila tvoja žena? Ona nije znala da ti daješ nekoj tamo za stan? - pričala je Dragana.

- Ja sam kriv za to, ali ne prem tebi. Ja sam kriv i njoj sam štetu nanosio zbog svog zadovoljstva. Ti nisi trpela tu. Imao sam savršen brak... Pokazivao sam dela, prema svima i prema tebi, osim prema ženi koja me je volela. Meni je samo krivo što sam povredo nekog. Nema krpljenja, usr*la si naš odnos deset puta, ja nijednom - dodao je Fetić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.