KRATAK FITILJ U LJUBAVI: Koja tri horoskopska znaka su najljubomornija u vezi ili braku?

Neki horoskopski znakovi su tolerantni u vezama, dok neku umeju da postanu jako ljubomorni.

Pred vama su tri znaka koja ne podnose ni najmanji nagoveštaj toga da njihovi partneri flertuju sa nekim drugim.

1. Bik

Bik zna koliko je dodir važan. Ovaj horoskopski znak žudi za dodirom i oni su vrlo senzualni ljudi, pa kada vide svog partnera kako se makar i ovlaš grli sa nekim, mogu da budu veoma ljubomorni. Da se Bikovi pitaju, jedina osoba koju njihov partner treba da dodiruje bili bi oni. Kada njihov partner flertuje sa nekim drugim, to budi kod Bika posesivnost i ljubomoru.

2. Škorpija

Škorpije su osetljive, pa kad vide svog partnera kako flertuje s nekim, postaju izuzetno ljubomorne. Kada posesivnost Škorpija uklopite sa njihovim temperamentom, to postaje nevolja koja samo čeka da se desi. U nekim drugim situacijama, Škorpije bi možda i razmislile pre nego što reaguju. Međutim, ovde nema kompromisa.

3. Rak

Većina Rakova bi priznala da ponekad mogu postati malo zaštitnički nastrojeni, ali to je samo zato što toliko brinu o svojim partnerima. Rakovi često razmišljaju kao da osoba koja flertuje sa njihovim partnerom želi da ga ubedi da ih ostavi. Ako je Rak u nekoj svežoj vezi, bilo kakav nagoveštaj toga da njihov partner flertuje sa nekim mogao bi da povredi njihova osećanja, jer će biti jako nesigurni.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još