NISI TI NEKA MUČENICA SA ULICE, NEDOSTAJE MI MOJA STARA ĆERKA: Anabela Atijas grcala u Luninom naručju (VIDEO)

Nakon što se isplakala u garderoberu Anabela Atijas je sela na svoj krevet, a za njom je došla odmah Luna Đogani, te su pokušale da izglade svoj odnos.

- Plačeš? Što? I ja se osećam loše... Možemo li da pričamo, šta god, samo da pričamo. Lepa ti je pidžama, ti si moja mama, ja ne mogu da budem s tobom neprijatelj - govorila je Luna.

- Kakav crni neprijatelj. Posle svega što smo prošle. Kako da ne bežim, je l' sam ja zaslužila da ti uradiš ovo? Kad sam ja tebi nešto branila? Hoću samo da ne prođeš kao što sam ja prošla - rekla je Anabela.

- Ja ne mogu da funkcionišem ovde ako ti i ja ne budemo dobre. Ovo je ovde pakao, kako ti nije jasno - navela je Đoganijeva.

- Ne mogu da te gledam da prolaziš kroz pakao. Ako ti se nešto desi, ubila bih. Zašto me sekiraš... Naravno da ćeš biti dobro, ali da bi bila dobro moraš da poštuješ proceduru. Ja ne mogu da gledam da tebe neko kinji ni za šta. Nikome ne valjam, Blankica i Nina ne mogu da gledaju ovakvu mamu - rekla je Atijasova.

- Ja znam da je napolju gore, ali ako si došla već, ne sme da dolazi do one situacije kao danas. Možeš da pričaš šta hoćeš, ali bez dodirivanja, prilaska ili bilo čega. Može on da uzme da te udari i šta smo onda dobile - istakla je Luna.

- Neka me ne dira. On mene ne može da me demantuje dok je živ. On je mene optužio da sam ja pare trošila. Je l' ti veruješ da sam ja njega udarila? U ime svih žena, dosta više. Dokle da te neko prevaspitava - rekla je Anabela.

- Istina, neće mene niko da prevaspitava - potvrdila je Đoganijeva.

- Nisi ti neka mučenica sa ulice. Imala si sve, kakva je to devojka bila, nedostaje mi moja ćerka - rekla je Atijasova.

- Ja kad ovde dođem osećam se kao mali crv, kao crno pače. Svega se plašim i svih se plašim - navela je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Offiial-Printscreen/Youtube

Pogledajte još