POSLUGA IZ DVORCA OTKRILA: Dragana Mirković svako jutro sprema Toniju omlet sa slaninicom

Dragana Mirković svoju oazu sreće pronašla je u Beču, i to u dvorcu o kojem uvek sa puno ljubavi i ponosa priča.

U skladnom braku sa Tonijem Bijelićem, pevačica je sa svojim suprugom i njihovo dvoje dece napravila pravi mali raj u austrijskom gradu.

Međutim, da li je baš sve tako, kao i kako izgleda Draganin i Tonijev brak kada se ugase kamere i zatvore vrata dvorca, otkriva žena koja radi kod njih kao posluga.

- Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih – rekla je za dnevni list "Alo" žena zaposlena kod Dragane i Tonija.

Iako su mnogi pokušavali da u Draganin i Tonijev brak unesu tračak sumnje i poljuljaju njihov odnos, to do sada nikome nije pošlo za rukom.

Ljubav, međusobno poštovanje i pre svega poverenje glavni su razlozi njihove duge ljubavi i skladnog braka.

- Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: "Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!" Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom - dodaje izvor i navodi da pevačica ume da se unervozi, ali samo zbog jedne stvari.

- Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće. Jer ona je porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi - zaključila je Draganina kućna pomoćnica.

Izvor: Alo.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još