MOGLA JE DA UMRE ZBOG SEPSE: Anabela otkrila da je Nini život visio o koncu, Gagi napustio sastanak (VIDEO)

Anabela Atijas u večerašnjem izdanju emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričala je i o teškoj operaciji koju je imala njihova mlađa ćerka Nina. Dok je Anabela o svemu pričala, Gagi je odlučio da izađe ispred kuće kako je ne bi slušao.

- Ja sam se odselila sa Ninom u Sarajevo. Tada je Luna imala 17 godina, nije htela da krene sa mnom. Živela je u stanu koji sam ja kupila, išla je u školu koju sam ja plaćala... Otišla sam sa Ninom, Nina se razbolela, bila sam sama u kući, pozelenela je, odvela sam je u bolnicu, detetu je slepo crveo bilo do pucanja i samo što nije došlo do kolapsa u stomaku. Radi se o tome da je mogla da umre, zbog sepse - rekla je Anabela i dodala:

- Pošto je bila strani državljanin, tražili su da se plati 2000 evra. Ja nisam imala u tom momentu. Sve sam zvala. Pre toga sam pozvala njenog oca (Gagija), ja sam bila u šoku da me je tako odbio. Rekao je samo: "Ja nemam". Na svu sreću Andrej rešava probleme svoje dece, zvao je svog oca i dete je operisano, spašeno... Nikada čovek se nije drznuo da pozove za 7 dana koliko je dete bilo u bolnici. Ja sam na Gagija najmanje ljuta jer sam primala udarce, najviše sam ljuta što su moja deca primala udarce - izjavila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još