OGROMNA SUMA: Otkriven honorar Anabele Atijas za učešće u "Zadruzi 3"

Anabela Atijas je pre tri večeri postala učesnik "Zadruge 3", a prema pisanju medija za to je dobila pozamašan honorar.

Anabela Atijas u finansijskim je problemima i zbog toga je pristala da uđe u "Zadrugu 3" za honorar od 150.000 evra, piše "Alo".

- Nije tajna da je Anabela u nezavidnoj finansijskoj situaciji i da je upravo novac glavni motiv njenog ulaska. Međutim, njen plan je i da konačno odvoji ćerku od Marka Miljkovića i da joj pokaže kakav je on u stvari. Rešila je da prihvati ponudu produkcije i da za 150.000 evra uđe u "Zadrugu", a odluku je donela neposredno pred ulazak. Kada je, nakon dužeg perioda, snimala spot za novu pesmu, shvatila je koliko je svoju karijeru zapostavila i žrtvovala zbog najstarije ćerke. Ne samo da je ušla u rat sa svim hejterima koji su napadali Lunu u poslednje tri godine, nego je proglašena i najomraženijom osobom. Izgubila je mnogo poslovnih ponuda, a na prstima jedne ruke može da izbroji koliko je puta nastupala otkako je cela frka sa rijalitijem krenula - rekao je izvor ovog lista.

Anabela je, kako se navodi, dugo bila protiv toga da bude deo "Zadruge", ali jedan od razloga za ulazak je i to što je shvatila da ju je ćerka slagala za pomirenje sa bivšim dečkom.

- Kada je Marko ušao u "Zadrugu", produkcija je odmah ponudila Luni i Anabeli da i one budu deo rijalitija. Đoganijevoj nije trebalo puno da preseče i donese odluku, dok Anabela nije htela ni da razmišlja o ponudi. Tada je obećala ćerki da neće ući u rijaliti i da nema tih para zbog kojih bi uopšte bila deo te priče. Međutim, stvari su se drastično promenile kada je shvatila da ju je Luna lagala za pomirenje sa Markom. Anabela od starta nije bila za njihovu vezu i bila je najsrećnija majka kada su se njih dvoje razišli. Danima ju je tešila i brisala suze nakon raskida i malo je reći da je doživela ogromno razočarenje kada je na shvatila da se njena ćerka pomirila sa Markom. Iako je sumnjala da su se njih dvoje tajno viđali, ipak je verovala ćerki svaki put kada joj je govorila da se nikada neće pomiriti sa Markom. Istina ju je dotukla, pogotovo što je na Luni videla da se nimalo ne kaje što joj je napravila pakao od života - završio je izvor.

Izvor: Blic.rs/Alo!
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.