EDIS FETIĆ PRETIO DA ĆE JOJ POLOMITI NOGE: Dragana Mitar pokazala cimerima modrice (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" jedno od pitanje bilo je namenjeno Dragani Mitar, a bilo je u vezi njenog ponašanja prema muškarcima sa kojima je u ljubavnoj vezi.

- Dragana, da li i napolju namerno provociraš dečka, švalera, muža i udaraš ga i bacakaš, a kada ti on kaže da se skloniš od njega, ti praviš nasilnika od njega? - glasilo je pitanje.

- Nema potrebe da ja od nekoga napravim nasilnika, to je do drugih osoba koje tako odreaguju, ko je slab, taj će da popusti - rekla je Dragana.

- Ja sam to rekao da je ona mene provocirala, ona zna da ja to nikada ne bih uradio, ona zna da ja nju nikada ne bih udario, ne nju, nego nijednu. Ona da se bojala da ću ja nešto da uradim, ona bi se odmkla, njoj to ne bi sigurno prijalo. Ali ona kada se mi posvađamo, teramo inat, ispala je bezobrazna. Vodim se time da je to neka nenormalna emocija i da pokušava da iz mene izazove najgore. Ja sam to već objasnio, ovde se ljudi kače, kad je pijan govori istu, ja kada sam u besu kažem najgore misle. Ja sam siguran da je ona u besu rekla stvari koje se nisu desile, ili su se desile iz njene tačke gledišta tako kako je ona videla. To će samo vreme pokazati - dodao je Edis.

- Dragana nam je pokazala modrice i bilo je na nozi, rekla je da hoće da ide kući, rekla je da to i napolju radi, pa je rekla da zamislimo šta joj sve radi ispod pokrivača. Rekla je da joj je pretio da će joj noge polomiti, da je to radio i napolju. Milane, svašta nam je rekla - tvrdila je Jovana Tomić Matora, što je i Bane Čolak potvrdio.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.