UJELA SI ME ZA SRCE, POKAZALA SI NEPOŠTOVANJE: Marko Miljković otkrio Luni zbog čega je ljut na nju (VIDEO)

Luna Đogani želela je sinoć da napusti rijaliti, zbog svađa svojih roditelja koje su poslednjih dana učestale, a onda joj je dečko Marko Miljković prišao u izolaciji i rekao da mu je žao zbog njihove svađe koja je bila prošle noći.

- Kad ti nisi tamo ona nema preteranu potrebu za dokazivanjem ko je bolji otac, a ko bolji dečko. Čak je govorila da sam se popravio u odnosu prema tebi, navodno, u pitanju je poslednjih par dana. Rekla je: "Onako kako je brani od mene, tako treba da je brani od sebe". Ja sam bio sinoć mnogo besan - prepričavao je Luni Marko.

- Niko ti ne kaže da ideš kući, problem je tvoja mama koja želi tebi da dokaže da sam ja loš dečko, a Gagi loš tata. Ne kažem da treba da ideš kući, ali treba da reaguješ pravilno. Imaš te dve opcije ako želiš da ostaneš ove. Sinoć si me ujela za srce, na onaj način si mi pokazala nepoštovanje, ne daš mi da se izborim sa situacijom, a ja mogu da se izborim sa svakom situacijom, a mislim da će vremenom sve da bude okej. Još par dana pakla i sve će doći na svoje - rekao je Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još