TO NE RADE ŽIVOTINJE, TO RADE SAMO NESREĆNI LJUDI: Milan Popović nazvao Severinu nasilnikom, oglasio se Igor Kojić (FOTO)

Severina Kojić je pre nekoliko dana potresla javnost kada je snimila video ispred zgrade u kojoj žive njen bivši suprug Milan Popović sa sinom Aleksandrom.

Pevačici nije bilo dozvoljeno da vidi svog sina jer je njen bivši suprug proglasio samoizolaciju za sebe i dete zbog pandemije koronavirusa.

Povodom ove situacije oglasio se i Milan, koji je Severinu nazvao "porodičnim nasilnikom".

- Ja sam Severinu na vreme obavestio da smo sin i ja u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako, na silu, pokušala da ostvari neko svoje pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira laži i netačne informacije, s namerom da unizi oca svog deteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina. To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mestu. Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, ve da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano - izjavio je Popović.

Suprug pevačice, Igor Kojić je odmah reagovao putem svog Instagram profila, te je odgovorio Milanu na optužbe.

- Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom, da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovek nije hteo da preda dete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije videla punih 5 dana, a svega desetak puta u zadnja 4 meseca. Proglasio je samoizolaciju prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme kada treba da budemo zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe, što privatno, što putem medija i to majku svog deteta... To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi - napisao je Kojić.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: igorkojic/Instagram

Pogledajte još