POKUŠALA SAM DA MU OBJASNIM DA NE BUDU BOMBE: Luna otkrila sve detalje sa operacije, tresla golim grudima ispred doktora (VIDEO)

Dok su Anabela i Marko Đedović uživali u suncu u Zadruzi pored jezera, Luna Đogani im je objašnjavala sve detalje kada je radila operaciju grudi.

Đoganijeva je stavila silikone kada je izašla iz rijalitija, a platila ih je 3.000 evra. Ono što je radila pred doktorom će mnoge šokirati.

- Pred doktorom je počela ovako da trese golim grudima - započela je Anabela, a Luna nastavila da prepričava trenutak kada je došla kod doktora.

- Ja pokušavala da mu objasnim da ne budu bombe, nego kruškaste, da padaju, da budu prirodne. On meni tu crtao, ja počela da se tresem pred njim i vičem: Imaću grudi! - prepričavala je Luna Đogani, pa nastavila:

- Stavili su me na sto i hvala Bogu, njegova žena me poznaje jer me pratila u rijalitiju. Pustila mi je moju pesmu, sestre počele da igraju, nisam mogla da verujem. Ona je stala iznad mene i rekla da idemo na vino kada mi je dala anesteziju - otkrila je Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.