OTKRILA SA KIM JE BILA: Zorana Jovanović progovorila o svom ljubavnom životu!

Poznata blogerka Zorana Jovanović Zorannah, otkad je raskinula sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, nije želela da govori o svom ljubavnom životu, iako su je sa mnogim poznatim momcima spajali u medijima.

Ona je u jednom od svojih videa na Jutjubu konačno progovorila o ovoj temi i priznala da je bila u vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, kojeg zbog Ive Grgurić i odnosa sa njom često spominju u ''Zadruzi 3''. A potom je priznala da je bila i sa poznatim bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.

- Sa kojim muškarcima koji su poznati javnosti si se muvala (smuvala)? Nabroj bar tri - glasilo je pitanje na koje je trebalo da Zorana da odgovor.

Sećate se one španske sapunice od letos? Ostavila sina hrvatskog tajkuna zbog bosanskog tenisera. Pa, nije baš bilo tako, ali te obe stvari su bile istinite. Mateo Šarić i Damir Džumhur. Sa svim ostalim muškarcima sa kojima su me povezivali nisam imala ništa - rekla je blogerka i dodala:

- Najviše me je nerviralo što su me spajali sa sinom Halida Muslimovića, sa kojim ja ništa nisam imala - rekla je Zorana.

Izvor: Pink.rs
Foto: zorannah/Instagram

Pogledajte još