NEMOJTE BITI NEZAHVALNI: Slađa Alegro vreme u izolaciji provodi sa naslednicom Milom (FOTO)

Otkako je proglašena pandemija korona virusa, popularna pevačica Slađa Alegro ističe da život u izolaciji svako doživljava na svoj način. Kako je rekla, za nju je ovo poklon, jer je posvećena svojoj naslednici Mili.

Slađa je preko svog Instagram naloga objavila fotku na kojoj pozira sa svojom mezimicom, a apel koji je napisala u opisu fotke naišao je mnogobrojne pozitivne komentare:

- Ružo moja, ovo je naše vreme. Izolaciju svako doživljava na svoj način, i svako priča iz svog ugla. Nama je ovo poklon, sve vreme ovog sveta je samo naše. Moje srce je puno jer smo skupa, jer si zdrava. Svi oko mene takođe, to je sad najvažnije. Mazimo se, gledamo crtaće, kuvamo, igramo se, bojimo, uspavljujemo i povijamo lutke, pevamo pesmice, igramo, čistimo kuću. Izađemo u šumu sa tatom, prošetamo, beremo cveće i nazad u naš dom. Zavidimo onima koji imaju dvorište, jer maloj deci pa i nama to puno znači - napisala je pevačica i dodala:

- Nemojte kukati, nemojte molim vas, najveća briga je sad da ostanemo pribrani, da se ne bojimo, ali i da ne budemo opušteni. Svako od nas ima nekog ko mu fali, meni fali moja sestra, njena deca, moja baka koja živi nedaleko od mene, fale mi moje kolege, moji prijatelji, ali negde veoma blizu nas ima nekog kome važnije stvari fale. Moja rođaka ima petnaestogodišnjeg sina, kome se posle dvogodišnje borbe vratio sarkom, kome opet sledi borba, čuvene grozne terapije. Nju ne brine virus, nju brine mnogo više. Nju ne brine ni nestašica ulja i brašna, nju ne brine što su kafane zatvorene. Ima mnogo više briga oko nas i bez korone. Zato nemojte biti nezahvalni, uživajte u svojoj porodici koju možda niste viđali dovoljno, dajte im zagrljaja i osmeha, to svakome treba. Nemojte samo u 20h časova svake večeri aplaudirati, aplaudirajte svakog jutra kad se probudite živi i zdravi. Pomolite se Bogu da sve ovo što pre prođe bez većih posledica. Živi bili!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: sladja.allegro/Instagram

Pogledajte još