OPRAVDALI SU BOLESNU STVAR: Lepi Mića opleo po porodici Đogani! (VIDEO)

Lepi Mića je nastavio večeras da priča sa Mionom Jovanović i Lukom Belićem u hotelu, a tema su bili Gagi Đogani Anabela Atijas i njihovo opravdavanje ponašanja njihove ćerke Lune Đogani tokom trajanja "Zadruge 1".

- Oni su opravdavali stvar koja je bolesna. Slobina žena leži u ovom krevetu, oni imaju s*ks nekoliko kreveta od. To je bolesno. Zamisli da je sad tu tvoja žena, a ti da imaš s*ks sa Minom, a da ja kao Mionin otac kažem: "Bravo". Gagi je išao kod Slobinih i ugovarao svadbu. Čovek u braku, on ugovara svadbu. Ja sam joj govorio da se skloni. Ja sam Anabeli oprostio način borbe za svoje dete - govorio je pevač.

Pevač se zatim dotakao svog neprijatelja u rijalitiju, Marka Đedovića, sa kojim se neprestano svađa. Njemu je zasmetalo što Marko napada Ivu Grgurić, pa ga je osudio zbog toga, a zatim se osvrnuo na sve situacije koje mu zamera, odnos i promene ponašanja prema Dragani Mitar, Tari Simov... Pevač je na kraju zaključio sledeće:

- On je takav ljigavac, to je neverovatno - istakao je Mića.

Luka je nastavio da se zanima za priču porodice Đogani.

- Šta misliš, ima li tu još nešto da se iznese? - pitao je Luka.

- Šta ti je, pa njen muž je istukao Gagija kao konja... Oni su se razveli davno, ona je samo došla tu da kaže šta je on njoj radio javno. Ne mogu da se pomire, oni su se družili, ali sve je to na silu bilo - rekao je Mića.

Sinoć je Ermina rekla da je Gagi sa Luninim fanovima konzumirao - ubacila se Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još