PLAKALA JE I VRIŠTALA: Anabela Atijas otkrila kako je Luna podnosila Miljkovićevo flertovanje sa Jelenom Pešić (VIDEO)

U toku emisije "Pitanja novinara" Anabela Atijas ustala je kako bi prokomentarisala navode Marka Miljkovića, da njena ćerka Luna Đogani nema stav. Anabela nije krila da podržava vezu Lune i Marka, iako je zvučala ironično, zadrugarka je potom pred svima očitala ćerki lekciju o ljubavi i lošoj percepciji iste.

- Ja stvarno, verovao ili ne, podržavam Lunu u ovoj vezi, želim joj svu sreću, samo bih se nadovezala na one paralele, ja to ne umem da gledam, nisam taktičar, nemam naviku da oduzimam, dodajem i delim. Radim sve od srca i u momentu, čak i kada vaspitavam decu, nadam se da će to Marko jednoga dana da shvati. Ja sam od Lune lično čula utiske šta mu je smetalo i zašto su se svađali. Rekao si da površno gledam, rijaliti nije bio napolju - odgovorila je Anabela predstavnicima sedme sile.

- Au, brate mili, ja sam rekao da površno gledaš rijaliti. Ja sam Lunu prihvatio ovakvu kakva jeste od glave do pete, ja je savetujem u rijalitiju - dobacio je Miljković.

- Oni su isti i gori problem imali napolju, eto je sve što ću da komentarišem - dodala je Anabela.

- Da li misliš da Luna ima svoj stav? - upitao je novinar.

- Luna ima i te kako svoj stav, to se pokazalo za dve godine u rijalitiju. Ona je spala na to da ima svoj stav samo kada je besna, pa se posle i za to izvinjava. Ja znam da je njoj smetala ta veza sa Jelenom, izbrisala je slike, plakala je i vrištala. Jedva je čekala za uđe u "Zadrugu", ona se pomirila sa tim da ne treba da ima stav. I za ovo izlaganje da mene Gagi voli, ja sam shvatila jednu poražavajuću činjenicu, da je moja ćerka potpuno pogrešno shvatila ljubav, ljubav nije kada nekome kažeš da te voli, a posle te odvali. To ljubav nije, Luna - bila je jasna Lunina mama.

- Moguće je da imam pogrešnu percepciju ljubavi, očigledno sam tako rođena i videla sam tako. Meni je dovoljno, što se tiče mene, pričao je tata, ja sam bez ljubavi kao biljka, ne mogu da funkcionišđem bez ljubavi. Da je neko tu pored mene, da mi je prijatelj i da mi je podrška, ja to smatram da je ljubav. Ti uopšte ne slušaš šta ja pričam. Ja sam rekla da on i dan danas, smatram tako, da mu je ostala rana. Ja ovo slušam godinama, uvek kada priča o ljubavi i ženama, on pominje nju, ništa loše nisam htela da kažem - ubacila se Luna.

- Ti ovo ne možeš da kažeš da ne bi povredila muža sadašnjeg - uzviknuo je Gagi Đogani, aludirajući na Andreja Atijasa.

- Andrej nije ljubomoran čovek, on je spajao mamu i tatu da rade zajedno. On o mom tati ima lepo mišljenje i poštuje ga, čak je i želeo da budu u dobrim odnosima zbog mene i Nine, on nema šta da bude ljubomoran - objasnila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još