ZILHA JE DELIMA POKAZALA DA JE BOLJA: Edis Fetić ponizio Draganu Mitar pred zadrugarima (VIDEO)

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 3" postavljaju pitanja neće biti nimalo lako. To je bio i slučaj i ove večeri kada je predstavnike sedme sile zanimalo sve o žestokim svađama Dragane Mitar i Edisa Fetića.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Draganu šta je to okidač zbog kojeg njih dvoje više ne mogu da funkcionišu i šta je to što Mitrovu tišti i želi da obelodani.

- Mi smo se juče posvađali. Ja sam juče analizirala ceo naš odnos. Toliko ima nekih prepreka. Dogode nam se u toku meseca gadne svađe. Mi smo iz različitih gradova, imamo decu. Ja uvek nešto vagam, gledam šta je bolje za mene. Mene je juče Mića pitao kakve ja planove imam za budućnost i da li bih prešla da živim u Novi Pazar. On je meni rekao da me ne vidi da živim tamo. Mića je meni rekao da mu Edo nije jasan i da je na Edu veliki pritisak. Kosimo se u nekim stvarima, kao da ima pet ličnosti u njemu. Ne poklapaju nam se mišljenja. Počele su te svađe nešto često. Ja sam mu mnoge stvari rekla iz gluposti. Ja sam uvek pazila šta i kako ću reći. Ja nisam rekla neke stvari ovde koje su od životnog značaja - pričala je Dragana.

Da li te je povredilo što je Edo rekao da je Zilha bolja žena od tebe? - upitao je Tanasijević Draganu, a ona je istakla da je to nije povredilo.

- Bila je priča o poštenju. U tom slučaju poredimo više parametara. Ako misli da sam u pravu, ona treba da propadne u zemlju. Ja ništa nisam slagao, to je istina. Treba delima to pokazati. Zilha je dokazala delima da je bolja. Ja osobu suprotnog pola volim i sa vrlinama i manama - istakao je Fetić.

- Edo u svojim vezama o ženama ne može ništa ružno da kaže. Ja ništa ne poredim. Ako sam završila vezu, završila sam i ne poredim kako se neko prema meni ponašao. Edo i ja smo zajedno jači, ne silim ništa. Ako je suđen, bićemo zajedno. Ako je ta naša ljubav jaka da sve možemo da podnesemo, onda ćemo biti zajedno - dodala je Mitrova.

Tanasijević je upitao Draganu da li su je povredile Fetićeve reči kada joj je priznao da nikada ne bi živeo sa njom u Beogradu.

- Ja znam da je on inadžija i da govori te neke stvari samo da me povredi. Ja nikada nisam dolazila u Novi Pazar, on je dolazio ovde. Haos je uvek bio u Beogradu. U nekim stvarima sam bila jača od njega, imala sam veća m*da od njega. Rizikovala sam. Mislili smo da smo jedno drugome samo prolazna faza, ali, eto, isprepletalo se mnogo. Više puta je mene moj suprug hteo da vrati, nego njegova supruga njega - otkrila je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još