ODUZIMALI SU MI PREZIME, KAO DA JE KARAĐORĐEVIĆ: Anabela Atijas konačno raskrinkala porodicu Đogani (VIDEO)

Pevačica Anabela Atijas ponovo je progovorila o problemima koje je imala u braku sa Gagijem Đoganijem, kao i turbulentnom razvodu i izlasku iz grupe "Fanki Dži".

Ona je optužila Gagija da joj je zabranio da se predstavlja svojim imenom nakon raspada grupe, pa počela da iznosi detalje:

U "Zadruzi 3" upravo su počela "Pitanja novinara", a novinar i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Gagija Đoganija da odgovori svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas na prozivke da je više uz Marka Miljkovića nego uz svoju ćerku.

- Ja sam bio uz decu do kraja. Malo sam zbunjen, nisam je slušao šta priča. Nije tačno da je nisam štitio, možda nisam bio u nekim momentima, zavisi u kom periodu, kada, ne znam, ne razumem - rekao je Gagi.

- Da ne pominjem svakodnevne obaveze koje nije obavljao. Mi smo se sporazumno razveli, ja sam dobila decu, a ukoliko staratelj zahteva može da se odredi vreme viđanja, ja to nisam uradila, rekla sam da on može kad god hoće da dolazi i uzima decu, da je dobrodošao da učestvuje. Iako je određena alimentacija nije je davao, ja se nisam bunila, bilo je da će dati kad može. Nije bio, nije dolazio i po 40 dana se ne javlja ni na telefon. Imao je svoj život, obilazio je žurke, imao je svoje društvo, mogli su i 40 dana da nam daju, on ne bi znao da li smo živi. Ja sam ostajala bez novca, imala sam zdravstvenih problema i nisam mogla da radim. Pomagala nam je moja mama. Upis u školu njenu, koja je bila njena velika ljubav, ja sam to podržala, on mi je rekao da sam budala, da bacam pare. Odlazak u Zadrugu 1, dete odlazi na dug period, nema razloga da ne dođe i da zagrli dete. To je mene bolelo, a mogu misliti tek nju. Očekivala sam dok sam gledala Zadrugu 3, on sedi pored, on njoj izgovara neke reči, bezobrazna si, drska si, zato što ona pokušava da kaže svoj stav u besu, ona kad kaže u besu to je istina, a kada ćuti i gleda u crni sto, to je strah. Rekao (Marko) joj je: "Budaletino jedna uvlačiš devojku (Jelenu) u trojku". Pravi od devojke nešto što nije, a sa njom je tako lako, on je rekao da će je srediti, da će je popraviti, da je nevaspitana, mene to vređa i ne mogu da ostanem imuna, ali Gagi može - navela je Anabela.

- Ona laže, lupeta, pravi žrtvu od sebe. Sve je preuveličano, nemam inspiraciju da demantujem, ovo je smešno i žalosno, nemam snage. Ako joj je cilj da priča ovakve stvari, bar da je istina... Ali ovo su gnusne laži, ja sam ovde 7 meseci, zadrugari koji su sa mnom... Najbolje je da pustimo vreme, pa će da shvati da je dosadna i da će sesti i upasti u dosta laži. Kao i Ermina kad je ušla, niko nije bio zainteresovan jer su skapirali ko laže. Doći će sve na svoje, tako da ne želim da ulazim u polemiku i pravdanje. Nemam šta da kažem, ne ide hronološki, ne možemo da se povežemo i da napravimo konekciju. Ne mogu da pričam o tim stvarima jer mi ide na živce. Uvek kad je bilo vezano za decu, ja sam bio tu. Ona ima 100% starateljstvo nad decom, napravili smo dogovor da mogu da vidim decu kad god hoću, ja sam ih viđao, oni su dolazili i to je to, tu se priča završava. Uglavnom smo se bazirali oko Nine. Ja bih nešto još dodao, ali ne želim sada. Kad smo se razveli, sud je pitao, trebalo je da odvajam 300 evra po detetu, neka bude 150 po detetu, ne sećam se, ja sam potpisao sve. Počeo sam da radim s drugom devojkom. Bio sam prisutan godinu dana, dve. Ona je počela da radi solo karijeru, bila je dominantnija i uposlenija, imala je veći prihod od mene u tom trenutku. Niko se nije bunio. Normalno je da ja ako nemam ne mogu da dam deci. Ona me nije jurila. Normalno je da će ona od svojih nastupa da daje deci, ja tad nisam imao jer nisam radio. Ona je koristila u programu pesme "Fanki G", ja sam smatrao da je trebalo da snima svoje pesme. Ali sam brzo shvatio da to ne treba da radim, da treba da je pustim jer imamo decu. Rekao sam joj da radi, ali da se fokusira na decu, da me ne dira dok sam ja u finansijskim problemima - istakao je Gagi.

- Istina je da sam ja rekla da ću sve da finansiram. A njemu to nije bilo dovoljno da mi kaže svaka čast, već me je kinjio, branio mi pesme. Godinu dana je trajalo maltretiranje, nisu mi dali da koristim pesme, čak su mi branili i ime da koristima koje mi je majka dala. Rekao mi je: "Ne možeš da se predstavljaš kao Anabela jer si se sa nama proslavila tako". To može da potvrdi moj tadašnji menadžer - rekla je Anabela.

- Da li je normalno da sam ja tebi zabranio da se predstavljaš kao Anabela, ja neću ništa da komentarišem - bio je besan Gagi.

- I da nisam bila pevačica, da sam bila starleta u grupi, ja sa njim imam decu, bila sam mu žena. Ne znam zašto je to radio, jer sam ja svu odgovornost skinula sa njega, on je stalno imao nešto da priča po novinama i on i njegov brat. Prezime se oduzimalo kao da je Karađorđević. Nikad se nisam predstavljala kao Đogani, nego kao Anabela, to je ostavilo gorak ukus na nas. Sto posto je iza tih Gagijevih odluka stajao njegov brat Đole, on je uvek potajno želeo da se mi raspadnemo. Bilo mu je krivo što mu je brat u nekom trenutku bio popularniji. Đole je bio gost na koncertu - rekla je Atijasova.

- Na čijem koncertu - pitao je Gagi.

- Na našem koncertu - odbrusila je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još