PRISTAO SAM DA JE ČEKAM: Anabela i Andrej Atijas posle razvoda i dalje zajedno?!

Učesnica treće sezone "Zadruge" u više navrata javno je priznala da Andreja Atijasa još uvek voli, da će on za nju uvek biti najbolji čovek kojeg je ikada upoznala, kao i da će mu doveka biti zahvalna za pregršt stvari koje je učinio kako za nju i njihovu ćerkicu Blankicu, tako i za Lunu Ninu, njene ćerke iz prvog braka sa Gagijem.

Na osnovu Anabelinih izlaganja mnogi su zaključili da se emocije prema Andreju još uvek nisu ugasile, a nagađanja su išla toliko daleko da su mnogi došli do zaključka da je posle razvoda usledilo ponovno pomirenje... I nisu bili daleko! Kako bi se stavila tačka na glasine i saznalo u kakvom su oni zaista odnosu posle svega, Andrej je otkrio:

- Ona je meni rekla: "Idem da se borim za nas, ovo je naša bitka. Ja više nikad neću da budem ona Anabela ako ostanem nedorečena". I rekla je: "Ja se vraćam kao ona tvoja stara Anabela, od pre tri godine". Videćemo kakva će se vratiti (smeh). Nas je to, stvarno, tri godine rešetalo, mi smo i zaboravili da smo zajedno… Obećala mi je da će biti ona stara, zato sam i pristao da je čekam četiri meseca.

Izvor: Pink.rs
Foto: atijasandrej/Instagram

Pogledajte još