BILA SAM LJUBAVNICA, UNIŠTILA SAM NEČIJI BRAK: Ispovest Lune Đogani o emotivnoj vezi sa Slobom Radanovićem (VIDEO)

Veliki šef organizovao je debatu na temu da li zadrugari odobravaju prevaru u braku ili vezi. Ivana Šopić zastupala je pozitivne strane, dok se Marko Miljković borio protiv.

Nakon što su se podelili u dve grupe, zadrugari su krenuli da iznose svoja mišljenja. Pošto su kapiteni dali uvodnu reč, Lepi Mića ustao je kako bi izneo svoje mišljenje.

- Ovo je veoma interesantno, neki mogu da pričaju da su ih doživeli, a neki da su negde videli ili čuli. U suštini prevara je sastavni deo života, a ovde pričamo o prevari u braku ili vezi. Prevara kao prevara postoji od početka ljudskog roda, imamo partnere u braku koji su svesni da ih neko vara. A imamo i osobe koje ne mogu da pređu preko pokušaja prevare, generalno, ako dođe do takvih stvari, onda treba da se zapitamo kakva je veza ili brak... Ja nisam za prevare, ja sam za brak i porodicu - rekao je Mića.

- Ako je ljubavnica lepša od supruge, tu može da dođe do raskida i razvoda, tako da smatram da se jedino u tim slučajevima opravdavam, kada je žena lepša od ljubavnice - rekao je Čolak.

- Verovatno se većina pita zašto sam ja sela protiv prevara. Ja sam jedina koja može da priča o ovome. Ovo je do sada bila ironija, ja sam bila učesnik prevare, bila sam ljubavnica na javnom mestu, iako se nisam tako osećala. Umešala sam se u jedan divan brak, gde je tada jedan gospodin ispričao da svoju ženu ne voli, da nemaju odnose dve godine, da je planirao da se razvede od nje svakako, gde sam ja kao jedna glupa i naivna devojčica poverovala u te priče. Bila sam do tada protivnik prevara, ali desilo mi se da sam baš ja bila učesnik toga. Poverovala sam muškarcu da može da me voli, iako je zauzet. Ja sam sela protiv, jer nikada više sebi to ne bih dozvolila. Smatram da svaka devojka koja sebi može da to da dozvoli... Ja sam rekla, karma je kučka. Čovek koji jednom prevari, prevariće svaki sledeći put, apsolutno je velika greška kada devojka, žena veruje zauzetom muškarcu, da će on vas voleti i poštovati, to je velika laž, možda će biti čak i gori prema vama. Mene niko nije terao, sama sam pristala na to. Verovala sam da sam ja bolja od nje, a ustvari ispala sam samo jedna u nizu budala. On je posle toga shvatio da on voli svoju ženu, ja sam bila usputna stanica i meni je bilo drago da sam ja bila takva pomoć. Više nikada sebi ne bih to dozvolila, ne opravdavam svoje postupke i greške. Kakav god da je to brak bio, nema opravdanja, jer sam pokvarila nešto, a sebi sam pokvarila život i izgubila poštovanje. Nemojte da budete glupe i naivne, ako je prevario ženu, prevariće sutra i vas. Mogla bih da dam ruku na panj da više to nikada ne bih uradila, ja sam ispričala svoj primer i svi znate o čemu se radi. Naravno da mi je žao i krivo i možete i te kako da učite na svojim greškama - ispričala je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Irena says

    Da li iko moze da pomisli da onakva moze biti bolja od Lune?

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.