NEMA KO JE NIJE RAZVLAČIO: Maja Marinković oplela po Ani Korać, Janjuš urlao na nju (VIDEO)

Maja Marinković i Ana Korać posvađale su se kada je Brendon kao vođa delio budžete za ovu nedelju.

Tom prilikom pale su teške reči, a onda je Maja sela sa Janjušem na krevet i zbog Ane se svađala upravo sa ovim cimerom.

- Ona je prva počela. Ne čačkam ih. Šta ti misliš da sam ja glupa? Ne može meni te forice njihove. Ne može ona mog oca da uzima u usta. Ja sam takva za Takija. Kunem ti se u Takija. Pre bih šetala takvog frajera nego ovog indijančića ovde sa šarenim čarapama i rančićem pingvinom oko struka. K*rva jedna smrdljiva. Neka prizna dečku ko ju je j*bao. Smeju mu se ljudi u facu, ne zna ko mu je razvlačio devojku. Ko zna koliko ih ima tu za stolom - govorila je Maja.

- K*rva jedna smrdljiva. Dođe mi tu neka koju nema ko nije razvlačio. Ona će meni da priča "potočarko", ona koja nema za sijalicu, a ovaj seljačić iz Veternika nije imao za kiriju. Meni došli da glume mangupe. Nema ko je nije j*bao, sa šipke je skidali. Ona će meni da kaže da sam seljanka, ona seljanka iz Ivanjice. Ona ne može da uzima mog oca u usta i to je kraj... On će da viče da će Mungos da k*ra tatu, j*bem li ti mater u p*čku. Imala sam jednog momka navijača, priča da su me razvlačili navijači - navodila je Marinkovićeva.

- Ali nisi trebala to da kažeš. Blaže je njeno nego tvoje. Nisi to trebala da kažeš! Ti joj reci: "Da, treba da se obesiš". Ja ne znam šta vi... Pusti, ustala si da komentarišeš budžet. Kažeš: "Hvala ti Brendone" i sedneš i koga boli k*rac. Ako su oni katastrofa, ne moraš ti da budeš - počeo je da urla Janjuš na Maju.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još