Afelaj oduševljen zbog dolaska u Barselonu

BEOGRAD, 23. decembra 2010. (Beta) - Holandski fudbaler Ibrahim Afelaj izjavio je da je oduševljen, ali i malo nervozan zbog dolaska u Barselonu, prema njegovom mišljenju, najveći klub na svetu.

"Poseban je osećaj biti ovde (na stadionu Nou Kamp). veoma sam srećan. Malo i nervozan, što je normalno, pošto sam došao u najbolji klub na svetu. Jednostavno uživam u ovom trenutku", rekao je 24-godišnji Afelaj za sajt Barse.

Afelaj je celu profesionalnu karijeru igrao za PSV iz Ajndhovena, koji je u novemrbu pristao da ga proda katalonskom klubu za, prema medijskim navodima, tri miliona evra.

"Utisci se još nisu slegli, još nisam svestan šta sam postigao. Tek sam stigao, prvi mi je dan u gradu, ali ne verujem da će mi biti potrebno mnogo vremena da shvatim šta se desilo", kazao je Afelaj, koji je za reprezentaciju Holandije odigrao 31 utakmicu.

"Za sada mi se čini kao da je sve ovo veliki san. Pitajte bilo kog fudbalera na svetu gde bi voleo da dođe i on će vam reći da želi u Barselonu, tamo gde se igra najbolji fudbal na svetu", dodao je Afelaj.

Pogledajte još