Lisca u centru Beograda

U Beogradu, sada možete odabrati Liscino seksi rublje i u centru grada – na uglu Knez Mihajlove i Zmaj Jovine ulice.

U novoj prodavnici sigurno ćete naći zavodljivi komplet za raskošne novogodišnje zabave. Čipka, kristali ili pletenine naših baka, koji će vas iznenaditi. Muške polovine će sigurno biti oduševljene seksim i providnim rubljem. Modni stručnjaci kažu da ćete biti u trendu ako izaberete crveni, ljubičasti ili crni veš.

Već u januaru veš počinje da flertuje sa trendovima naredne godine. Na proleće tu su specijaliteti za energične, elegantne i jedinstvene žene. Zavodnice će izabrati providno crno rublje, a za elegantne svakodnevne trenutke pravi izbor su pastelne boje sa nežnim plisiranim detaljima ili stilizovanim vezom lišća. A tu je nešto i za kokete - ciklama, crvene i zelene nijanse.

Bogatu ponudu rublja za različite prilike i stilove življenja, potražite u novoj Liscinoj prodavnici u ulici Zmaj Jovina 13. Među prvima koje su posetile novu prodavnicu u Zmaj Jovinoj ulici bila je Danijela Pantić koja se pronašla u prestižnom vešu Selection. Povodom novogodišnjih praznika i verovanja da za novogodišnju noć treba imati na sebi crveno donje rublje, Danijela je izjavila da ona veruje u tu bajku i da je svake godine primenjuje, te će i ove godine na sebi imati neki detalj crvene boje. Što se nje same tiče kada bira Danijela bira uglavnom seksi donje rublje.

Novogodišnji praznici idealna su prilika da sebe častite nečim lepim, a ujedno i ne toliko skupim. Crveno, čipkasto, crno, providno ili nešto najjednostavnije - na vama je da izaberete! 

Pogledajte još