ŽELJA MI JE DA IMAMO DETE: Matora otkrila Anabeli kako joj je propala veridba sa Sanjom, spomenula i potomstvo (VIDEO)

Anabela Atijas, Jovana Tomić Matora i Ermina Pašović pričale su o veridbama, a zatim se povela priča i o potomstvu. Tada je Matora otkrila da bi mnogo volela da ima dete sa svojom devojkom Sanjom Stanković.

- A reci mi, kad planiraš(veridbu)? Nekad za dve godine - nagađala je Ermina.

- Ćuti. Imam telefon, nemam šifru, a ja se dopisivala sa njenom najboljom drugaricom Lejlom i birale. I Sanja mi nađe u telefonu slike sve. I propalo mi iznenađenje. Ona bi nanjušila. To mi je najveća želja - rekla je Matora.

- To me zanima. Znači ona bi rodila dete? Ne mogu tebe da zamislim - rekla je Anabela.

- Znaš šta je problem, zato što i ona i ja imamo izražen taj majčinski instinkt. Ja na primer smatram da kada žena ima taj dar kad može da rodi, meni je greh ako ne. Koliko žena ima koje ne mogu... Zato mi je bilo teško kad je Dragana došla i rekla da Sanja ne gleda. I ako ne budemo zajedno, verujte mi, jer gej veze se zasnivaju na prijateljstvu, na podršci. Ja bih baš volela. Ima u Poljskoj ta klinika. Volela bih baš. Može ona da bude trudna. Stvarno bih baš volela - otkrila je Matora.

Anabela joj je zatim otkrila kako je neka njena sestra išla na kliniku za veštačku oplodnju te je Jovani objasnila kako izgleda proces biranja davaoca spermatozoida.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još