SRCE VELIKO KAO KUĆA: Marija Šerifović ceo honorar od četvrtog koncerta pokloniće devojci koja je izgubila roditelje i brata u požaru na Novom Beogradu! (VIDEO)

Marija Šerifović daće ceo honorar od 4. koncerta u Sava centru devojci koja je u požaru na Novom Beogradu izgubila roditelje, brata i dva psa.

Pevačica se oglasila putem Instagrama i apelovala svima koji mogu da pomognu da uplate bilo koji iznos jer u ovom trenutku devojci znači svaki dinar:

- Vi koji živite u Beogradu verovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo 6 ljudi. Na društvenim mrežama se već 48 sati deli informacija vezano za devojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate. Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači. Što se mene lično tiče, znate da je 26. marta trebalo da odrzim 4. koncert, koji je u ovom trenutku pomeren za april. Ako to bude tako, super, a ako budemo u problemu sa svime što nas okružuje - pomerićemo ga nekad za maj.

- Htela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od 4. koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj devojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne smem ni da zamislim kakva je to situacija, katastrofa i užas - poručila je Šerifovićeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Sladjana says

    Zasto nisi donirala od treceg?
    Cetvrti je neizvestan i na duuugom stapu…..

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.