DA VAM SE JAVIM NAKON POBAČAJA: Zola se oglasio putem snimka na Jutjubu, Miljana Kulić iznenadila izjavom (VIDEO)

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola rešili su danas da se oglase putem društvenih mreža, pa su na Čolićev Jutjub kanal postavili snimak.

- Evo da vam se javim nakon pobačaja, pardon, nakon izbacivanja iz "Zadruge". Izašla sam za Zolom. Mene ljudi vole jer sam prizemna, ja sam Miljana Kulić. On ne želi da se slika sa ljudima na ulici! (smeh) Sve je naučio od mene. Rekla sam da sam kraljica rijalitija, on sad kaže da je Tito - kazala je Miljana, a ovde se nije zaustavila.

- Glumila sam da ne volim Zolu tri meseca, lagala sam celu naciju, i sebe, i majku. Nikad nisam prestala da ga volim. Pišite nam u komentarima šta želite od nas, to nas zanima sve. Znam šta ljude interesuje, teme o intimnim odnosima - dodala je Kulićeva, a u jednom momentu on je novčanicom od 500 evra - obrisao nos.

- Uhvatila me nešto prehlada... (smeh) Sad će da komentarišu: "Kakva je ovo seljačina"... Možda će da kažu i da sam narkoman! - rekao je on nakon toga.

- Želimo da napravimo naš mini rijaliti, da li ste za tu opciju? Ja sam Tito, Miljana je moja Jadranka. Imamo velike planove za budućnost. 13 meseci sam bio u rijalitiju, a nisam dinara uzeo! - naveo je Zola.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još
4 komentara
 1. Jasmina says

  Glupane,nijeJadranka vec Jovanka.Ti ne da si seljacina,nego si jedna glupa masa , jedan dripac.

 2. Dejan Đurašinović says

  Šta reći, ova pod hitno kod psihijatra,ili dete kod Marije ,zbog njeno dobro. A ovaj indijanac,seljacina nadrogirana, ne znam šta da napišem, ali samo jedna stvar. Ne bi mogao da Šmrce 6 do 12 meseci sigurno posle susreta samnom. Javno kažem. A za ovo mizerno, prosto i jadno (brisanje nosa novčanicom)za koju 60% Srba a 80% Srba iz R. S, radi mesec pa i više, e zbog toga ne mogu da razumem da neko pušta snimak Drogiranog seljombera kako ovim činom ponižava veći deo napaćenog naroda. Našao bolesnu ženu da muze za Pare. 1.stvar znam sigurno,da sam ja to uradio odmah bi došli Pubovi po mene……aj da vidim šta će se desiti!!! P. S. Ako nije dogovor,sa Mitrovićem, ali visice taj seljak (To je osobina,a ne pošten čovek sa sela) i 4.5.6.sezoni zadruge ili već nečega. A narod neka ide u fabrike,da radi za 30000,40000 din,bar u Leskovcu……JADNO

 3. Ljubica says

  Pravi primitivac

 4. Max says

  Dva kvalitetna komada budala

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.