ANABELA ATIJAS SASULA GAGIJU SVE U LICE: Ti si patološki zaljubljen u mene i voliš me! (VIDEO)

Zadrugari i gledaoci ove noći prate emisiju "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević se uključio u Belu kuću iz studija, pa je emisija zvanično mogla da počne.

Na prvom snimku prikazan je razgovor Gagija Đoganija, Zorice Marković i Baneta Čolaka. Gagi je tom prilikom pričao kako je nedavno, tačnije tokom "Zadruge 2", ponovo sarađivao sa Anabelom Atijas, na Luninu inicijativu. Đogani je ispričao da je Luna finansirala njihovu zajedničku pesmu, ali kada je Đoganijeva ponovo ušla u Belu kuću njih dvoje su se ponovo razdvojili. Gagi je istakao da je njihova saradnja smetala Anabelinom suprugu Andreju Atijasu. Dok je gledala snimak Anabela je sve vreme pričala da Gagi laže.

- Pozdrav za mog Andreja, ti si car, volim te najviše na svetu. On je meni rekao da je to sa Fanki Dži dobra fora, ja sam to uradila, ali da neću da se vratim u grupu već moji izleti u grupu mogu da budu samo ako meni odgovara. Andrej me jurio sa pesmom kroz kuću da je čujem, ja sam mu rekla: "Ti njega ne poznaješ, neću sa tim čovekom da stupam u poslovne odnose". To je gazda, siledžija, ulazi u kuću, kao gazda, nema obraza što imam muža, kao da sam ja njegova robinja. Andrej je onda odustao. Onda je ušla Luna u Zadrugu i rekla mi da uradim to, radi se o 2.500 evra. Uradili smo pesmu, nikada nas niko nije zvao za nastup, nijedan nastup nam nije napravio. Andreju je to zasmetalo jer je meni to smetalo, ja sam Anabela i jasno sam rekla da neću da bacim 10 godina u sebe. Ljudi su navikli na mene kao Anabelu, a bilo mi je zabranjeno da budem Fanki G, to mi je smetalo. Moj i njegov odnos nikada nije bio čist, ja sam trpela sve godine to što mi je ostalo nedorečeno. Sve ono što sam tpela u braku i posle braka. Andrej nikada nije bio ljubomoran, samo je štitio moje interese. U Amidži smo otišli zbog moje svađe sa Andrejom, tada sam pohvalila Andreja jer je on zadužen za to, na to me je ovaj čovek izvređao - navela je Anabela.

- Rekla si da me je on obukao - dobacio je Gagi.

- Ja sam mislila na tvoje zdravlje, da te on nije pronašao da bi bio mrtav. Otkad je on stilista? Samo prevrćeš stvari u svoju korist. Andrej je ekonomista, nije stilista. Veze sa životom nema. Shvatila sam da je on i dalje patološki zaljubljen i voli me - navela je Atijasova.

- Volim te, ti znaš da sam ja zaljubljen - rekao je Gagi.

- On nikad nije prestao da me voli, čak i kad sam tuđa žena - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.