POLJUPCI I ZAGRLJAJI ZA DOBRO JUTRO: Seka Aleksić u zagrljaju voljenih muškaraca (FOTO)

Zbog pandemije koronavirusa u svetu, u Srbiji je već danima vanredno stanje, zbog čega su zabranjena sva javna okupljanja, ograničeno je radno vreme prodavnica i banaka, a restorani, kafići, klubovi, tržni centri i teretane potpuno su obustavili svoj rad.

Ljudi uglavnom vreme provode u kućama, a svoje utočište pevačica Seka Aleksić našla je u raskošnom domu u Staroj Pazovi, a jutros je svojim fanovima pokazala kako izgleda njihovo jutro tokom izolacije.

Folk zvezda na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom nastale odmah posle buđenja.

I dok je stariji Jakov izvodio vratolomije sa mamom, mali Jovan je mirno ležao u tatinom naručiju.

Pored porodičnih slika pevačica je objavila emotivan tekst u kome zahvaljuje Bogu što se i ovog jutra probudila pored svojih voljenih, uz nadu da će trenutna situacija što pre proći.

- Svakog jutra kada ustaneš, kada ti se taj divni sjaj svetlosti razlije po licu, Bog ti šalje poruku da ništa nije izgubljeno. Svaki put kada otkuca ponoć, bude mračno, svane, petao se probudi - Sunce u kom se rađa životna vatra razbija tamu noći. A to svetlo budi nadu koju sunce svojim bljeskom donosi životu. I neka taj blistavi zrak što ga posla daleko sunce bude znak od Boga da ti konačno imaš novu priliku da otvoriš oči i počneš sve ponovo. I ponovo. Hvala ti Bože što si me i ovog jutra probudio pored voljenih. Probudi i naše dušu, našu svest. Želim vam da budete psihički i fizički budni i da vam svako novo jutro donese nove spoznaje i zahvalnost za to što ste živi. Ima razloga da u vašem ustajanju bude mnogo toga uzvišenog, gotovo molitvenog. I ne zaboravite, najmračnije je pred svitanje - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još