EVAKUISANA IZ AMERIKE: Staniji Dobrojević određen karantin od 28 dana

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević obavestila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da se konačno vratila u Srbiju.

Pobednica "Farme" i učesnica rijaliti programa "Zadruga" sa javnošću je podelila potresnu poruku o tome koliko joj je teško zbog celokupne situacije usled pandemije koronavirusa, te rekla da će u karantinu provesti 28 dana.

- Konačno u Srbiji! Izrečeno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam već 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini blizi kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija samo sam želela da dođem kući i budem blizu svoje porodice da zajedno prođemo sve ovo! Iako ću biti izolovana, konačno sam mirna i srećna što sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, čitava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemačka... i neko u CG) nekako svi su mi blizu kada sam tu! Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nesto desi ne bude mi dobro! Prijavila sam se ambasadi i strpljivo čekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla naše ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da plačem! Suze i flešbek iz rata kada je vojni helikopter došao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju). Želim da pohvalim našu zemlju, svaka čast na organzaciji i merama zaštite. Psihički sam se spremala čak i za grupni karantin, međutim pred let nam je stiglo obaveštenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzaraženijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kućni karantin 28 dana! Mere su pooštrene, i poštujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizički pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predostrožnosti radi- čuvajte svoje, pogotovo starije. Mi mlađi iako zakačimo lakše ćemo to prevazici, oni ne! Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju šta je sa mnom... a ja sam ćutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hoću li i kako stići... Volim vas sve i zajedno ćemo sve ovo proći! A sad u karantin: knjige, joga, čitanje, kuvanje i četovanje sa najmilijima - napisala je Stanija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.