NEDOSTAJE MI OSEĆAJ SLOBODE: Kija Kockar otkrila kako provodi vreme u izolaciji i da li se plaši koronavirusa

Pevačica Kija Kockar progovorila je o situaciji koja je pogodila ceo svet, uključujući i našu zemlju, otkrivši tom prilikom koliko joj teško pada kućna izolacija, ali i da li je zbog cele situacije uplašena.

- Nemam strah. Nisam po prirodi plašljiva osoba. Bavila sam se visokorizičnim poslom, letela sam, pa sam navikla na razne situacije - kaže Kija, nakon čega je otkrila šta je ono što joj najviše nedostaje tokom boravka u karantinu:

- U karantinu mi u principu ništa ne nedostaje osim osećaja slobode da mogu da izađem kad god hoću. Iskreno i van ovoga, kad sam slobodna, vreme provodim u stanu, sad barem imam izgovor.

Pevačica smatra da ova situacija najteže pada onima koji su virusu izloženi zbog prirode posla, kao i onima koji se već bore sa drugim zdravstvenim problemima, dok je za sve ostale imala jasnu poruku.

- Težak je period za ljude koji su izloženi tom virusu zbog prirode posla, težak je period za ljude koji su ekonomski pogođeni zbog situacije, kao i za ljude koji se već leče od nekog drugog ozbiljnog problema - rekla je pevačica i dodala:

- Ovi koji treba samo da sede na kauču, a tu ubrajam i sebe, neka ćute i neka se ne žale! - zaključuje Kija.

Izvor: Glossy.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još