TARA JE MOJ MALI KLON: Ana Nikolić progovorila o majčinstvu

Pevačica Ana Nikolić sa osmehom na licu se vratila na muzičku scenu, a u intervjuu za "Blic" otkriva šta je sve prošla u životu, zašto je ljubav i dalje pokreće, koliko je posvećena majka i da se raduje susretima sa publikom.

Harizmatična pevačica pre četiri godine objavila je album "Labilna" i od tada joj se život promenio iz korena. Preko noći je rešila da se venča sa Stefanom Đurićem Rastom. Povukla se iz javnog života, rodila ćerku Taru, a onda je usledio obrt kada se razvela i počela da živi iz početka. Poslednje dve godine posvetila se ćerki, karijeri i treninzima, a trenutno jedva čeka da se situacija u zemlji stabilizuje i da može da počne sa turnejom.

- Prošla sam veoma težak period i ostavila ga iza sebe. Ne želim da zvuči kao kliše "ono što te ne ubije to te ojača", ali to se može potpuno primeniti na moj slučaj. Pala sam na najnižu lestvicu ili, žargonsko rečeno, na dno. Psihički, fizički, duhovno, ali je Tara digla moj inat i karakter. Ko je osim porodice bio uz mene? Moj novi menadžer koji je sada u Švajcarskoj, Mersed Hadžić i moja desna ruka Tamara - kaže Ana i otkriva na koga fizički, a na koga karakterno liči Tara.

- Ako me pitate u smislu karaktera, potpuno je svoja. Znači, nije ni na mene ni na tatu. Ako me pitate fizički, izgleda da u ovoj fazi najviše liči na mene, mada deca se menjaju kako rastu. Kada se rodila, ličila je na tatu, a sada je apsolutno moj mali klon - iskreno priča Ana.

Sa albuma "Klinika" objavila je šest numera, a svaka je osvojila publiku.

- Ceo album "Klinika" je autobiografski. Na ovom albumu se potpisujem kao tekstopisac, izvršni producent, kao scenarista. Mnogo sam radila na tom albumu, a zajedno sa mnom su bili tu Darko Dimitrov, Marina Tucaković, Anže Kacafuru, kao i drugi saradnici koji su potpisani u tom muzičkom smislu. Ne mogu da kažem da je neka od pesama više ili manje biografska, mogu samo da ih podelim u dve faze. U prvoj polovini sam birala teže tekstove i pesme, tužne, a druga polovina albuma je donekle veselija. Malo drugačije, jer sam se promenila i sama. Moje fizičko i psihičko stanje se oslikava kroz taj album na kojem sam radila godinu dana - priča Ana.

Čim se stara Ana vratila na javnu scenu, muškarci su počeli da je zasipaju porukama, a jedan crnogorski biznismen pokušao je da osvoji njeno srce. Međutim, o tome ne želi da priča.

- Trenutno mi muškarci uopšte nisu u fokusu, prosto sam se skoncentrisala na majčinstvo i karijeru. Sve mi žene padamo na priču, mada sada sam se promenila. Malo sam zrelija, padam na dela - kaže Ana, koja posle toliko brodoloma nije izgubila veru u ljubav.

- Verujem u ljubav i nikada u životu neću izgubiti veru. U brak manje-više. Nisam sigurna da me to nešto posebno kao kategorija interesuje, ali ljubav da. Ljubav do kraja života. I dalje verujem, prosto nepopravljiv sam slučaj. Mislim da je to dobro i da ne treba gubiti veru u ljubav, jer je to ono što mene pokreće. Kada kažem ljubav, ne mislim samo na onu prema suprotnom polu i partnerima, nego na ljubav kao kategorija. Uvek verujem u ljubav.

Ana Nikolić u jednom trenutku je imala i preko 50 kilograma viška, a onda je smršala i vratila devojačku liniju.

- Da, moja kilaža je tema broj jedan zadnjih tri-četiri godine. Valjda spadam u onu grupu ljudi koji nose taj krst da je sve zanimljivo što je vezano za njih. Iskreno nisam mnogo zbog toga srećna, za moj posao je to dobro, a privatno me veoma nervira. Volela bih da sam u nekim momentima nevidljiva. Kilaža, pa kilaža. Prvo je bilo što si debela, sada ne valja što sam mršava. Nikada ništa ne valja. Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke.

Izvor: Blic.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.