HVALA TI ŠTO SI ME NAUČILA DA BUDEM ČOVEK: Nenad Pagonis emotivnom porukom čestitao majci rođendan (FOTO)

Desetostruki prvak sveta u kik boksu, Nenad Pagonis iskoristio je priliku da putem Instagrama svojoj majci Mili čestita rođendan.

Nenad se u emotivnoj poruci zahvalio majci na svemu što je učinila za njega i istakao da bez nje danas ne bi bio to što jeste.

- Danas joj je rođendan. Ženi koja me je rodila, Majci. Ženi koja je napravila od mene osobu kakva sam danas. Naučila me redu, radu i disciplini, i to onoj sremačkoj. Ženi koja nije klonula u teškim vremenima u kojima smo bili, nego se borila kao lavica za nas i za svoju porodicu. Hvala ti za sve što si uradila, i što si me naučila gvozdenoj disciplini bez koje ne bi postao to što sam postao. Hvala ti što si mi branila da treniram kik-boks, pa sam iz inata tebi osvojio prvu medalju da ti pokažem da sam ja stvoren za to! Hvala ti što nisi nikad pogledala nijedan moj meč, i što nisam nikada brinuo hoću li doživeti poraz ili nokaut pred tobom jer znam da ti to ne bi idržala. I najviše od svega ti hvala što si me naučila da budem čovek. Da nam poživiš još toliko u zdravlju, sreći i ljubavi. Srećan rođendan!

Fanovi su se oglašavali ispod zajedničke fotografije i poželeli slavljenici sve najlepše.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nenadpagonis/Instagram

Pogledajte još