MILICA TODOROVIĆ OTVORILA DUŠU: Korona je trenutno važnija od mog raskida sa Petrom Strugarom!

Milica Todorović raskinula je vezu s glumcem Petrom Strugarom, s kojim je pola godine bila u ljubavi, baš kad se pojavila korona.

Todorovićeva se dosad nije oglašavala ovim povodom i želi tako da ostane, bar dok traje borba sa opasnim virusom. Ona od početka vanrednog stanja u Srbiji boravi kod roditelja u Kruševcu i još ne planira povratak u Beograd.

Pevačica je otkrila kako provodi vreme s porodicom u rodnom gradu i da li joj nedostaju prijatelji iz Beograda, ali i bivši dečko.

Nedavno si raskinula s Petrom, ali si na Instagramu rekla da ste u kontaktu. Neki pratioci su konstatovali da je korona kriva za kraj vaše veze. Šta je istina?

- To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije.

Sigurni smo da misliš na koronu. Kako provodiš vreme u izolaciji, videli smo da si aktivna na društvenim mrežama?

- Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna, ali nam je omogućila da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim, igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo, sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala.

Zbog pandemije estrada je ostala bez posla. Koliko nastupa si ti morala da otkažeš i šta ti je najteže palo?

- Otkazala sam sve što je bilo zakazano do letnje turneje, ali nije mi teško palo jer se sada uopšte ne radi o novcu, već o ljudskom životu i zdravlju. Ova situacija je ozbiljna i treba se tako postaviti. Kad sve ovo prođe, pevaćemo o slaviti svi zajedno što su ružne stvari iza nas i što smo zdravi. Iskreno se nadam da će se ovo brzo završiti i da se neće ponoviti scenario Kine, Italije i Španije.

S kim se od kolega najviše čuješ?

- Čujem se sa Stevom Anđelkovićem, Slavicom Ćukteraš, Editom Aradinović i Anom Bekutom.

Šta ti najviše nedostaje od onog što si radila, a sada za to nemaš mogućnosti?

- Nemam mogućnost da se vidim s prijateljima i to mi baš nedostaje.

Šta ćeš prvo da uradiš kad prođe vanredno stanje?

- Videću se s prijateljima, otići na neki dobar ručak s njima i prošetati pored reke.

Izvor: Kurir.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.