ČVRST KARAKTER: Pet horoskopskih znakova nikada se ne vraćaju na staro

Ako nameravate da se pomirite sa bivšim partnerom koji je rođen u jednom od pet horoskopskih znakova, treba da znate da su vam šanse jednake nuli.

Imaju toliko čvrst karakter koji bi im se narušio kada bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima.

Lav

Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Škorpija

Ako ih jednom povredite, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite.

Strelac

Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze.

Jarac

Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete.

Vodolija

Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.

Izvor: Alo!
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.