ADAM ĐOGANI OSUO PALJBU PO ANABELI: Ona je zmijetina, živi za popularnost, a Gagi je dobrica!

Adam Đogani, bratanac Gagija Đoganija, opleo je javno po Anabeli Atijas.

Adam redovno prati rijaliti "Zadruga", a za Anabelu nije imao lepe reči.

- Moja porodica svakodnevno prati šta se dešava u "Zadruzi" i nije nam svejedno! Anabela je zmijetina, a Gagi je dobrica! On bi se pomirio s njom, čak bi pristao da budu u dobrim odnosima i da joj bude drug, ali to njoj ne odgovara. Kao što je i Gagi sam rekao da Anabela živi za popularnost i u tome je u pravu. Prodala je sve za malo pažnje, zbog toga sve preuveličava i gledaocima plasira napumpanu priču. Od muve je napravila četiri slona - rekao je Adam i dodao:

- Anabela želi da odvoji Lunu od Marka, pa čak i od Gagija. Najviše bi volela da bude njena gospodarica, to bi je jedino usrećilo. Svojoj sestri jedino zameram to što ćuti majci i što misli da mora da bude na njenoj strani samo zato što je Anabela za nju strah i trepet. Znam da bi Anabela maltretirala Lunu kada bi ona rekla nešto protiv nje. Definitivno bih joj poručio da više poštuje svog tatu.

On je naveo i da nije znao da su se Luna i Marko viđali pred ulazak u "Zadrugu", iako je javnost mislila da su raskinuli.

- Nisam znao da su se Luna i Marko viđali pre ulaska u "Zadrugu". To zapravo niko nije znao jer su se oboje krili od svih nas - rekao je Adam.

Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: adamdjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.