NEMAM PRAVA DA SUDIM IVANI ZBOG JANJUŠA: Nakon što je Stefan Karić ozvaničio vezu sa Šopićevom, oglasio se njegov otac Osman i otkrio šta misli o novoj snajki

Stefan Karić i Ivana Šopić protekle noći, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" konačno su ozvaničili svoju vezu. Tom prilikom, Ivana je otkrila da su njih dvoje u vezi od 10. marta, kada su se prvi put zagrlili i poljubili u krevetu. Karićev otac Osman, koji je uvek s velikim apetitom pričao o izabranicama svog sina, i ovoga puta imao je mnogo toga da kaže na temu nove rijaliti ljubavne romanse svog naslednika. Kako kaže, njemu se želja da njegov sin bude sa Šopićevom ispunila, a još jednom je istakao sve kvalitete svoje potencijalne snajke.

- Kad sam prvi put gostovao kod Dušice Jakovljević, mogli ste čuti da sam već tada pohvalio Ivanu Šopić, da je ove sezone otkriće "Zadruge 3". Devojka jakog intelekta, vrlo rečita u svom vokabularu, izlaganju, napadima i odbrani za crnim stolom, a pritom ostaje pribrana bez trunke mimike lica i nervoze. U drugoj emisiji gde sam učestvovao kod Darka Tanasijevića na pitanje koja devojka se Stefanu sviđa po mom mišljenju, pomenuo sam Šopićevu, tako da mi se želja ispunila. Sve ostalo je na njima, da li će trajati i koliko ta veza zavisi samo od njih dvoje, što se mene tiče voleo bih da potraje - rekao je Osman za Pink.rs i dodao:

- Mislim da što se tiče Stefana i njegove emocije prema Šopićevoj da je iskrena.

Na pitanje da li mu smeta to što je nova izabranica njegovog sina prethodno bila u vrlo bliskom odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, Osman kaže:

- Sve možemo na neki način kontrolisati sem emocije, nismo ni svesni kad će i na koga da klikne, tako se možda desilo sa Ivanom kada je u pitanju Janjuš, sve pre Stefana me ne dotiče, niti imam pravo da sudim - kaže Karić.

Budući da su Stefan i Ivana ozvaničili vezu iste noći kada je romansa njegove bivše devojke Ive Grgurić sa Filipom Đukićem pukla, Osman je upitan šta misli o ovm spletu okolnosti, a on ni ovoga puta nije štedeo nesuđenu snajku.

- O Ivi Grgurić sam dosta pisao, podržavao, čak sam joj bio i vetar u leđa. Razočarala me je, mislio sam da se promenila i pokajala kada je iznela svoju žalosnu priču "Zlatni Kavez", međutim, "neke ptice nikad ne polete", tako ni Iva, ostaju zarobljene, zaslepljene lažnim sjajem i glamurom kaveza - poručio je Osman.

Prvi put se za medije oglasila Stefanova maćeha Kristina.

- Mi podržavamo Stefana u svemu, zaista. Slatki su Ivana i Stefan kada su zajedno. Drago mi je zbog njih, posebno mi je drago kad Stefanu vidim osmeh na licu. Baš mi deluje srećno. To je stav cele porodice, svi zaista želimo samo da Stefan bude srećan.

Izvor: Pink.rs
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.