LUNA NIJE KRILA PONOS I SREĆU: Gagi Đogani i Anabela Atijas imali zajednički nastup (VIDEO)

I ovog utorka Veliki šef organizovao je još jednu žurku, a osim po sjajnom provodu, mnogi će ovu noć pamtiti i po zajedničkom nastupu nekadašnjih supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija koji su nekada zajedno nastupali u popularnoj grupi "Funky G".

Gagija i Anabelu najavila je Jelena Pešić, a pesma "Samo u snu" bila je prva koju su zapevali. Ovom prlikom njihova ćerka Luna Đogani bila je najveselija na imanju, a sve vreme je pevala hitove svojih roditelja i igrala. Ipak, Lunin dečko Marko Miljković ovom nastupu nije davao na značaju.

- Dobro veče svim zadrugarima i gledaocima. Mi imamo jedno iznenađenje za vas. Iznenađenje je grupa koju ću najaviti, grupa uz čije smo hitove možda plakali, smejali se, odrasli... Nažalost, oni su se rastali, ali po prvi put posle toliko godina Anabela i Gagi! Izvolite - najavila ih je Jelena Pešić.

- Dobro veče svima, veliki pozdrav svim zadrugarima i gledaocima. Uživajte! Samo za vas večeras pevamo. Ovo je pesma (Samo u snu) koja je obeležila Fanki Dži - rekao je Gagi.

U jednom momentu, Luna se čak i pridružila roditeljima na sceni, pa je tako sa ocem Gagijem otpevala pesmu "U tvojim kolima", a onda je i Anabela imala deo kada je pevala samo svoje hitove.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još