RAZDVOJENA OD TEA: Jelisaveta Orašanin otkrila kako sa ćerkom Petrom provodi vreme u izolaciji

Glumica Jelisaveta Orašanin sa ćerkom Petrom se nalazi u Beogradu gde se i zadesila tokom proglašenja pandemije korona virusa, dok je njen suprug Miloš Teodosić u Bolonji.

- Teo je u Italiji u potpunoj izolaciji. Tamo ko god pokuša da izađe na ulicu odmah dobije kaznu. Miloš ima dozvolu da ode na trening i posle toga odmah mora da se vrati kući. Prilično su rigorozni po tom pitanju - otkrila je Jelisaveta i dodala kako provodi vreme u izolaciji:

- Volela bih da uvedu karantin od 24 časa. Mladi i stari da se zaključaju u kuću na mesec dana dok sve ovo ne prođe. Vreme provodim sa psom i ćerkom Petrom. Orgnizujem joj razne igrice i svašta radimo. Saglasna sam sa doktorima da svako od nas treba da se ponaša kao da je zaražen i da ne mrda iz kuće. Moramo da budemo disciplinovani. Evo, ima toliko kurseva stranih jezika koje možete da učite kod kuće. Ja sam iskoristila vreme u izolaciji da sredim svoj garderober. Verujem da će svima proći brže vreme ako budu radili nešto korisno - rekla je glumica.

Jelisaveta je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila video snimak nastao dok je popularni par živeo u Americi.

Naime, atraktivna crnka podsetila se perioda kada je Petra bila sasvim mala i sa pratiocima podelila klip kada je svoju naslednicu vozila ulicama Beverli Hilsa.

Autor: Informer/Nadlanu.com
Foto: jagodenamagli/Instagram

Pogledajte još