ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ustoličenju episkopa Teodosija i različitim temama iz zemlje i regiona.

ALO - List se na naslovnoj strani uglavnom bavi estradnim temama, a o tome gde će političari slaviti Novu godinu piše pod naslovom "Dačić slavi rođendan u - šortsu!".

BLIC - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić u intervjuu za list kaže: "Zamajavaju narod pričom o smanjenju Vlade". O novim pravilima u 2011. godini: "Obuka za vozački 50.000 dinara". Posle tragičnog požara u Žablju, u kojem je poginulo dvoje dece: "Brat i sestra u istom kovčegu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Još 50.000 bez posla", o posledicama ekonomske krize. O prodaji nacionalnog teleoperatera "Telekom pokriva i dugove".

DANAS - "Zbog Tadića sam obećavao 1.000 evra", kaže za list lider Ujedinjenih regiona Srbije i potpredsednik srpske vlade Mlađen Dinkić. U Prizrenu SPC ustoličila novog episkopa raško-prizrenskog Teodosija: "Čovek od poverenja".

KURIR - "Bugarske diplomate špijuniraju po Srbiji", piše list i navodi da su se bivši i sadašnji bugarski ambasadori u Beogradu bavili i obaveštajnim poslovima.

POLITIKA - "Premijer Albanije trgovao oružjem", list piše da srpsko tužilaštvo raspolaže izjavama četvorica kosovskih Albanaca koji tvrde da su kupovali oružje u kući Salija Beriše. "Ustoličen episkop Teodosije", piše list.

PREŠ - "Amerikanci naredili obračun s mafijom", o hapšenjima i aferama u koje su umešani vodeći političari balkanskih zemalja. O najavi Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje "Država gradi 1.633 stana za siromašne".

PRAVDA - List prenosi izjavu jednog od lidera crnogorske opozicije Nebojše Medojevića o zbivanjima u toj zemlji "Đukanović sprema hapšenje Marovića".

PRIVREDNI PREGLED - O najavi protesta koje će organizovati Samostalni sindikat Zastava automobila "Uzavrela situacija u 'Zastavi'". U analizi mlekarske industrije u Srbiji "I naše krave bi da krenu u emigraciju".

Pogledajte još