TO NIJE NORMALNO, VEĆ BOLESNO: Gagi Đogani progovorio o dugu od 8.600 evra prema Đoletu, Luna i Anabela užasnute (VIDEO)

Anabela Atijas za crnim stolom je otkrila da je Đole Đogani okrenuo leđa Gagiju kada mu je dete bilo životno ugroženo.

Naredno pitanje bilo je za Gagija Đoganija, a gledaoci su hteli da znaju da li će bratu Đoletu Đoganiju vratiti novac u vrednosti od 8.600 evra koje mu duguje, zbog čega je Luna Đogani bila užasnuta kada je saznala.

- Ne morate vi da mu skupljate, ako je rekao da mu toliko dugujem, onda mu dugujem. Ali ja sam mu rekao da ću da mu vratim. To je bilo, neki dugovi za neke veze, poslednjih nekoliko godina. Volim te brate moj! - rekao je Gagi.

- Meni to nije normalno, ali iz kog razloga su oni to odlučili da bude striktno 8.600 evra, to ne znam, nije mali novac, ko zna zašto mu je trebalo - prokomentarisao je Marko Miljković.

- Prebolesno je da to izjavljuješ u novinama, da ti tačnu količinu kažeš u novinama! Ljudi kao on mnogo bolje prolaze u životu, nego kao moj tata, ali ja ću od sada imati svesku u kojoj ću upisivati koliko mi ko šta duguje - rekla je Luna Đogani.

- Gagi je bio nesebičan dok je imao novac i davao je šakom i kapom, zato mi nismo imali po šest, sedam stanova, nego po jedan, imali smo šanse da kupujemo nekretnine na kilograme. Gagi je svojima davao bespovratno. Jedino kada je Staša izašla iz braka, Đole je bio u situaciji kada nije imao dinara, Gagi mu je ponudio novac da uradi album sa Vesnom, što je Đole vratio. Ali je bila situacija kada je naše dete bilo ugroženo životno, na šta je Đole ostao gluv i rekao da na njega ne možemo da računamo. To Gagi nikada ne bi uradio - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.